Kunci Gitar Nella Kharisma - Undangan Rabi


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) C Dm G C Am Dm G C

     C                    G
Loro rasane moco undangan rabimu
        Am                  Em
Amung semene iso mbok culne tresnoku
  F                    C
Kudu tak lilo pancen keputusanmu
         Dm              G
Nadyan keloro-loro njero batinku

     C                    G
Loro rasane moco undangan rabimu
      Am                 Em
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku
    F                        C
Ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
      Dm
Mergo pungkase sing nyanding
  G        C
kowe dudu aku..

(Intro) C G G.. C
        Am.. G.. C..

         C               G
Sing tak rasakne loro atiku
    Am               Em
Nalikane nrimo layangmu
      F                     C
Kaget tak woco undangan rabimu
      Dm                 G
Ngene carane medhot tali tresnoku

       C                   G
Mbiyen tak trimo ucap manismu
      Am               Em
Jebul saiki lamis janjimu
       F                      C
Mbok terus terang yen medhot aku
      Dm                   G
Ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

       Am                G
Saktenane batinku keloro-loro
          F                      C
Nyawang fotomu jejer karo wong liyo
        Am              G
Ora tak songko undangan rabi
          F               G
Mbok gawe medhot tali tresnomu

(Chorus)
     C                    G
Loro rasane moco undangan rabimu
        Am                  Em
Amung semene iso mbok culne tresnoku
  F                    C
Kudu tak lilo pancen keputusanmu
         Dm              G
Nadyan keloro-loro njero batinku

     C                    G
Loro rasane moco undangan rabimu
      Am                 Em
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku
    F                        C
Ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
      Dm
Mergo pungkase sing nyanding
  G        C
kowe dudu aku..

(Intro) C G G.. C
        Am.. G.. C..

         C               G
Sing tak rasakne loro atiku
    Am               Em
Nalikane nrimo layangmu
      F                     C
Kaget tak woco undangan rabimu
      Dm                 G
Ngene carane medhot tali tresnoku

       C                   G
Mbiyen tak trimo ucap manismu
      Am               Em
Jebul saiki lamis janjimu
       F                      C
Mbok terus terang yen medhot aku
      Dm                   G
Ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

       Am                G
Saktenane batinku keloro-loro
          F                      C
Nyawang fotomu jejer karo wong liyo
        Am              G
Ora tak songko undangan rabi
          F               G
Mbok gawe medhot tali tresnomu

(Chorus)
     C                    G
Loro rasane moco undangan rabimu
        Am                  Em
Amung semene iso mbok culne tresnoku
  F                    C
Kudu tak lilo pancen keputusanmu
         Dm              G
Nadyan keloro-loro njero batinku

     C                    G
Loro rasane moco undangan rabimu
      Am                 Em
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku
    F                        C
Ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
      Dm
Mergo pungkase sing nyanding
  G        C
kowe dudu aku..

     C                    G
Loro rasane moco undangan rabimu
        Am                  Em
Amung semene iso mbok culne tresnoku
  F                    C
Kudu tak lilo pancen keputusanmu
         Dm              G
Nadyan keloro-loro njero batinku

     C                    G
Loro rasane moco undangan rabimu
      Am                 Em
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku
    F                        C
Ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
      Dm
Mergo pungkase sing nyanding
  G        C
kowe dudu aku..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: