Kunci Gitar Nella Kharisma - Sayang 9


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) Am F G C
        F G C Bm Am
        Dm E Am

Am
semilir angin sing dadi saksi
F        G           C
naliko suwe ku ngenteni
   F    G   C        Bm   Am
ademe wengi sing tak rasakne
Em                  Am
tambah gawe kangene ati..

Am
bengi gowoen roso tresnoku
F           G             C
kanggo slirane sing tak sayang
     F          G    C     Bm  Am
udan tulung gowoen banyu moto iki
Em                 Am
roso kangen kepati-pati

F        G             C
wes suwe seng tak rasakne
    F     G           C
aku seh tetep eling wae
      F        G           C Bm Am
tak sadari ugo tak rumangsani
    F              G          Am
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

      Am
saiki piye kabarmu
    G          C
opo seh eling aku
        Dm        Em
yen wes mulyo uripmu
        Am
dungaku seneng atimu

(Interlude) Am F G C
            F G C Bm Am
            Em  Am

Am
bengi gowoen roso tresnoku
F           G             C
kanggo slirane sing tak sayang
     F          G    C     Bm  Am
udan tulung gowoen banyu moto iki
Em                 Am
roso kangen kepati-pati

F        G             C
wes suwe seng tak rasakne
    F     G           C
aku seh tetep eling wae
      F        G           C Bm Am
tak sadari ugo tak rumangsani
    F              G          Am
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

      Am
saiki piye kabarmu
    G          C
opo seh eling aku
        Dm        Em
yen wes mulyo uripmu
        Am
dungaku seneng atimu

(Interlude) Am F G C
            F G C Bm Am
            Em  Am

Am
bengi gowoen roso tresnoku
F           G             C
kanggo slirane sing tak sayang
     F          G    C     Bm  Am
udan tulung gowoen banyu moto iki
Em                 Am
roso kangen kepati-pati

F        G             C
wes suwe seng tak rasakne
    F     G           C
aku seh tetep eling wae
      F        G           C Bm Am
tak sadari ugo tak rumangsani
    F              G          Am
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

       F            G       C
sayang rungokno jerite ati iki
    F                G           Am
menangis sedih mengharap kau kembali
    F                G           Am
menangis sedih mengharap kau kembali



Nella Kharisma - Sayang 9

(Intro) Bm G A D
        G A D C#m Bm
        Em F# Bm

Bm
semilir angin sing dadi saksi
G        A           D
naliko suwe ku ngenteni
   G    A   D        C#m  Bm
ademe wengi sing tak rasakne
F#m                 Bm
tambah gawe kangene ati..

Bm
bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D     C#m Bm
udan tulung gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
roso kangen kepati-pati

G        A             D
wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
aku seh tetep eling wae
      G        A           D C#m Bm
tak sadari ugo tak rumangsani
    G              A          Bm
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

      Bm
saiki piye kabarmu
    A          D
opo seh eling aku
        Em        F#m
yen wes mulyo uripmu
        Bm
dungaku seneng atimu

(Interlude) Bm G A D
            G A D C#m Bm
            F#m  Bm

Bm
bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D     C#m Bm
udan tulung gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
roso kangen kepati-pati

G        A             D
wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
aku seh tetep eling wae
      G        A           D C#m Bm
tak sadari ugo tak rumangsani
    G              A          Bm
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

      Bm
saiki piye kabarmu
    A          D
opo seh eling aku
        Em        F#m
yen wes mulyo uripmu
        Bm
dungaku seneng atimu

(Interlude) Bm G A D
            G A D C#m Bm
            F#m  Bm

Bm
bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D     C#m Bm
udan tulung gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
roso kangen kepati-pati

G        A             D
wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
aku seh tetep eling wae
      G        A           D C#m Bm
tak sadari ugo tak rumangsani
    G              A          Bm
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

       G            A       D
sayang rungokno jerite ati iki
    G                A           Bm
menangis sedih mengharap kau kembali
    G                A           Bm
menangis sedih mengharap kau kembali
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: