Kunci Gitar Nella Kharisma - Salahku Dewe


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C  Em  F  G
        C  Em  F  G-G F-F G

      C                Em
wes suwe.. sebetulnya aku tahu
   F           G              C
sliramu pancen tresno marang aku
    C                 Em
tetapi.. tresnomu ora tak gagas
  F               G       C
dirimu ku pandang sebelah mata

Am         Em
 saikine kowe rabi..
Am           Em
 lagi gelone atiku
    F              G            C
kenopo biyen aku tolak katresnanmu..

(Intro) Am  Em  F  G-G F-F G

    C                   Em
sekarang.. nasi sudah jadi bubur
 F           G      C
atiku rasane diiris-iris
    C                   Em
sekarang.. aku kok koyo wong bingung
     F            G         C
rono rene ketok-ketok'an sliramu

Am         Em
 saikine kowe rabi..
Am           Em
 lagi gelone atiku
    F              G            C
kenopo biyen aku tolak katresnanmu..

Dm                 G
 kuwi kabeh amergo salahku dewe
      Em                      Am
dadi uwong kok senengane jual mahal
Dm                  G               C
 menolak cinta suci yang menghampiriku

Dm              G
 saikine rono rene koyo wong gemblung
        Em             Am
batinku koyo diremuk-remuk
          F         G        C
tak dungakne mugo kowe bahagia..

(Interlude) Am Em Am Em F G C

    C                   Em
sekarang.. nasi sudah jadi bubur
 F           G      C
atiku rasane diiris-iris
    C                   Em
sekarang.. aku kok koyo wong bingung
     F            G         C
rono rene ketok-ketok'an sliramu

Am         Em
 saikine kowe rabi..
Am           Em
 lagi gelone atiku
    F              G            C
kenopo biyen aku tolak katresnanmu..

Am         Em
 saikine kowe rabi..
Am           Em
 lagi gelone atiku
    F              G         C
kenopo biyen aku tolak katresnanmu..



Nella Kharisma - Salahku Dewe

(Intro) A#  Dm  D#  F
        A#  Dm  D#  F-F D#-D# F

      A#               Dm
wes suwe.. sebetulnya aku tahu
   D#          F              A#
sliramu pancen tresno marang aku
    A#                Dm
tetapi.. tresnomu ora tak gagas
  D#              F       A#
dirimu ku pandang sebelah mata

Gm         Dm
 saikine kowe rabi..
Gm           Dm
 lagi gelone atiku
    D#             F            A#
kenopo biyen aku tolak katresnanmu..

(Intro) Gm  Dm  D#  F-F D#-D# F

    A#                  Dm
sekarang.. nasi sudah jadi bubur
 D#          F      A#
atiku rasane diiris-iris
    A#                  Dm
sekarang.. aku kok koyo wong bingung
     D#           F         A#
rono rene ketok-ketok'an sliramu

Gm         Dm
 saikine kowe rabi..
Gm           Dm
 lagi gelone atiku
    D#             F            A#
kenopo biyen aku tolak katresnanmu..

Cm                 F
 kuwi kabeh amergo salahku dewe
      Dm                      Gm
dadi uwong kok senengane jual mahal
Cm                  F               A#
 menolak cinta suci yang menghampiriku

Cm              F
 saikine rono rene koyo wong gemblung
        Dm             Gm
batinku koyo diremuk-remuk
          D#        F        A#
tak dungakne mugo kowe bahagia..

(Interlude) Gm Dm Gm Dm D# F A#

    A#                  Dm
sekarang.. nasi sudah jadi bubur
 D#          F      A#
atiku rasane diiris-iris
    A#                  Dm
sekarang.. aku kok koyo wong bingung
     D#           F         A#
rono rene ketok-ketok'an sliramu

Gm         Dm
 saikine kowe rabi..
Gm           Dm
 lagi gelone atiku
    D#             F            A#
kenopo biyen aku tolak katresnanmu..

Gm         Dm
 saikine kowe rabi..
Gm           Dm
 lagi gelone atiku
    D#             F         A#
kenopo biyen aku tolak katresnanmu..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: