Kunci Gitar Nella Kharisma - Salah Tompo


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo fret 5

(Intro) Am Dm G Am
        Am Dm G Am

Am              Dm
 Bingung rasane ati..
G                      Am
 Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Am                   Dm
 Sing eling tansah biyen karo janjine
G                 Am
 Malah sopo sing arep ninggalne

Am              Dm
 Kurang opo aku iki..
G                     Am
 Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Am               Dm
 Paribasan gayuh bulan tak lakoni
G               Am
 Opo kowe sing ora ngerti..

(Rapp) 
Am
 Pancen awale aku tresno marang awakmu
F
 ra nyongko ra ngiro kowe arep ninggalke aku
G
 opo ra kelingan semono karo janjimu
E
 kowe ra bakal ninggalke kabeh tresno sucimu
Am
 aku krungu soko tonggo gawe cidro ning ati
F
 etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
G
 opo balesane awakmu koyo ngene iki
E                                           Am
 nganti kowe tego iso ninggalke sumpah janjimu

(Chorus)
      Am              Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
        G                     Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
       Am           Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
      G                E       Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

(Rapp)
Am                               Dm
 Ojo salah tompo.. ojo salah nerimo
                                        G
Gampang banget kowe percoyo karo wong liyo
                                 Am
Ra ono niatan opo maneh golek ganti
                                    Am
Mergo kowe kuwi sing ono ning jero ati
                                  Dm
Wes ra sah nesu, opo maneh kudu muring
                                     G
ndak dadi pikiran mengko awakmu dadi gering
                                      Am
pancen tresno kuwi mestine akeh panggudo
                                      Am
tak buktekke kabeh ben kowe ora ngersulo

Am              Dm
 Bingung rasane ati..
G                      Am
 Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Am                   Dm
 Sing eling tansah biyen karo janjine
G                 Am
 Malah sopo sing arep ninggalne

Am              Dm
 Kurang opo aku iki..
G                     Am
 Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Am               Dm
 Paribasan gayuh bulan tak lakoni
G               Am
 Opo kowe sing ora ngerti..

(Interlude) Am F G E Am

(Chorus)
      Am              Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
        G                     Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
       Am           Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
      G                E       Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

      Am              Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
        G                     Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
       Am           Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
      G                E       Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani





(Intro) Dm Gm C Dm
        Dm Gm C Dm

Dm              Gm
 Bingung rasane ati..
C                      Dm
 Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Dm                   Gm
 Sing eling tansah biyen karo janjine
C                 Dm
 Malah sopo sing arep ninggalne

Dm              Gm
 Kurang opo aku iki..
C                     Dm
 Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Dm               Gm
 Paribasan gayuh bulan tak lakoni
C               Dm
 Opo kowe sing ora ngerti..

(Rapp) 
Dm
 Pancen awale aku tresno marang awakmu
Bb
 ra nyongko ra ngiro kowe arep ninggalke aku
C
 opo ra kelingan semono karo janjimu
A
 kowe ra bakal ninggalke kabeh tresno sucimu
Dm
 aku krungu soko tonggo gawe cidro ning ati
Bb
 etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
C
 opo balesane awakmu koyo ngene iki
A                                           Dm
 nganti kowe tego iso ninggalke sumpah janjimu

(Chorus)
      Dm              Gm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
        C                     Dm
Gampang percoyo omongane wong liyo
       Dm           Gm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
      C                A       Dm
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

(Rapp)
Dm                               Gm
 Ojo salah tompo.. ojo salah nerimo
                                        C
Gampang banget kowe percoyo karo wong liyo
                                 Dm
Ra ono niatan opo maneh golek ganti
                                    Dm
Mergo kowe kuwi sing ono ning jero ati
                                  Gm
Wes ra sah nesu, opo maneh kudu muring
                                     C
ndak dadi pikiran mengko awakmu dadi gering
                                      Dm
pancen tresno kuwi mestine akeh panggudo
                                      Dm
tak buktekke kabeh ben kowe ora ngersulo

Dm              Gm
 Bingung rasane ati..
C                      Dm
 Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Dm                   Gm
 Sing eling tansah biyen karo janjine
C                 Dm
 Malah sopo sing arep ninggalne

Dm              Gm
 Kurang opo aku iki..
C                     Dm
 Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Dm               Gm
 Paribasan gayuh bulan tak lakoni
C               Dm
 Opo kowe sing ora ngerti..

(Interlude) Dm Bb C A Dm

(Chorus)
      Dm              Gm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
        C                     Dm
Gampang percoyo omongane wong liyo
       Dm           Gm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
      C                A       Dm
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

      Dm              Gm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
        C                     Dm
Gampang percoyo omongane wong liyo
       Dm           Gm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
      C                A       Dm
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: