Kunci Gitar Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian (feat. RPH)


Tempo  

(Intro) C Em Am
        C Em Am

                      C
mohon bersabar ini ujian
Em Am                      C
     mohon bersabar ini ujian
Em Am
     mohon bersabar ini ujian

C          G
aku ra ngerti
       Am        Em
sing dadi pikiranmu
    F           C       G
sak bendino nglarani atiku
C          G
kurang kepiye
      Am          Em
anggonku sing nresnani
  F              C          G
nanging sing tak tompo loro ati

    Am     Em
opo coba salahku
       F      C
nganti keloro-loro
 Dm            G          C
opo pancen wis ono sing liyo

      Am        Em
opo kowe ra kelingan
      F      C
jaman lagi dadian
      F
susah seneng
     D         G
sing penting barengan

(Chorus)
      C          G
sabar sabar kudu piye
      Am          Em
kabeh wis tak lakoni
  F         C
kowe isih podo wae
     Dm        G
koyo ra nduwe ati
C          G
sabar kudu sabar
     Am     Em
jare iki ujian
  F            C
nanging nganti kapan
    Dm  G   C
aku wis ora tahan

      C
tresnoku wes tenanan
       Em
malah mbok nggo dolanan
    Am
opo ora kelingan
        Em
jaman lagi pendekatan
   C
omonganmu jan lunyu
      Em
gemlinting koyo banyu
     Am
gawe luluh atiku
           Em
sing terbuai rayuanmu
   C
saiki leda lede
     Em
lali karo janjine
     Am
lambemu mencla mencle
      Em
ora keno dijagakke
    C
aku kurang kepiye
       Em
kurang sabar apane
      Am
sak karepmu dewe

                      C
mohon bersabar ini ujian
Em Am                      C
     mohon bersabar ini ujian
Em Am
     mohon bersabar ini ujian

C          G
aku ra ngerti
       Am        Em
sing dadi pikiranmu
    F           C       G
sak bendino nglarani atiku
 C
isuk awan bengi
     G
ra tau sobo omah
     Am
bali seminggu pisan
        Em
malah nggowo masalah
  F              C
jarene pamite kerjo golek upo
  G
jebule baline nggowo wedokan liyo

    Am     Em
opo cobo salahku
       F      C
nganti keloro-loro
 Dm
opo pancen
    G          C
wis ono sing liyo..

     Am
dulu cinta-cintaan
     Em
juga kangen-kangenan
    F
sekarang kau berubah
    C
setelah kenal dia
  F              D
jarene janjine sehidup semati
   G
nyatane saiki kau ingkari janji

(Chorus)
      C          G
sabar sabar kudu piye
      Am          Em
kabeh wis tak lakoni
  F         C
kowe isih podo wae
     Dm        G
koyo ra nduwe ati
C          G
sabar kudu sabar
     Am     Em
jare iki ujian
  F            C
nanging nganti kapan
    Dm  G   C
aku wis ora tahan

      C           G
sabar sabar model piye
      Am          Em
kabeh wis tak lakoni
  F         C
kowe isih podo wae
     Dm        G
koyo ra nduwe ati
C          G
sabar kudu sabar
     Am     Em
jare iki ujian
  F            C
nanging nganti kapan
    Dm  G   C
aku wis ora tahan

                      C
mohon bersabar ini ujian
Em Am                      C
     mohon bersabar ini ujian
Em Am                         C
     mohon bersabar ini ujian



Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian (feat. RPH)

(Intro) G Bm Em
        G Bm Em

                      G
mohon bersabar ini ujian
Bm Em                      G
     mohon bersabar ini ujian
Bm Em
     mohon bersabar ini ujian

G          D
aku ra ngerti
       Em        Bm
sing dadi pikiranmu
    C           G       D
sak bendino nglarani atiku
G          D
kurang kepiye
      Em          Bm
anggonku sing nresnani
  C              G          D
nanging sing tak tompo loro ati

    Em     Bm
opo coba salahku
       C      G
nganti keloro-loro
 Am            D          G
opo pancen wis ono sing liyo

      Em        Bm
opo kowe ra kelingan
      C      G
jaman lagi dadian
      C
susah seneng
     A         D
sing penting barengan

(Chorus)
      G          D
sabar sabar kudu piye
      Em          Bm
kabeh wis tak lakoni
  C         G
kowe isih podo wae
     Am        D
koyo ra nduwe ati
G          D
sabar kudu sabar
     Em     Bm
jare iki ujian
  C            G
nanging nganti kapan
    Am  D   G
aku wis ora tahan

      G
tresnoku wes tenanan
       Bm
malah mbok nggo dolanan
    Em
opo ora kelingan
        Bm
jaman lagi pendekatan
   G
omonganmu jan lunyu
      Bm
gemlinting koyo banyu
     Em
gawe luluh atiku
           Bm
sing terbuai rayuanmu
   G
saiki leda lede
     Bm
lali karo janjine
     Em
lambemu mencla mencle
      Bm
ora keno dijagakke
    G
aku kurang kepiye
       Bm
kurang sabar apane
      Em
sak karepmu dewe

                      G
mohon bersabar ini ujian
Bm Em                      G
     mohon bersabar ini ujian
Bm Em
     mohon bersabar ini ujian

G          D
aku ra ngerti
       Em        Bm
sing dadi pikiranmu
    C           G       D
sak bendino nglarani atiku
 G
isuk awan bengi
     D
ra tau sobo omah
     Em
bali seminggu pisan
        Bm
malah nggowo masalah
  C              G
jarene pamite kerjo golek upo
  D
jebule baline nggowo wedokan liyo

    Em     Bm
opo cobo salahku
       C      G
nganti keloro-loro
 Am
opo pancen
    D          G
wis ono sing liyo..

     Em
dulu cinta-cintaan
     Bm
juga kangen-kangenan
    C
sekarang kau berubah
    G
setelah kenal dia
  C              A
jarene janjine sehidup semati
   D
nyatane saiki kau ingkari janji

(Chorus)
      G          D
sabar sabar kudu piye
      Em          Bm
kabeh wis tak lakoni
  C         G
kowe isih podo wae
     Am        D
koyo ra nduwe ati
G          D
sabar kudu sabar
     Em     Bm
jare iki ujian
  C            G
nanging nganti kapan
    Am  D   G
aku wis ora tahan

      G           D
sabar sabar model piye
      Em          Bm
kabeh wis tak lakoni
  C         G
kowe isih podo wae
     Am        D
koyo ra nduwe ati
G          D
sabar kudu sabar
     Em     Bm
jare iki ujian
  C            G
nanging nganti kapan
    Am  D   G
aku wis ora tahan

                      G
mohon bersabar ini ujian
Bm Em                      G
     mohon bersabar ini ujian
Bm Em                         G
     mohon bersabar ini ujian
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: