Kunci Gitar Nella Kharisma - Ora Masalah


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) G D Em Bm
        C G D  G D

G           D         Em   Bm
kowe pernah ono ning atiku..
C         D               G
janji ora bakal ninggalke aku
  Am         D
saiki kowe lungo
G     D/F#    Em
blenjani janjimu
    Am                      D
ninggalke loro ning njero dodo
      G     D
ora masalah..

G              D
lambemu sing lamis
        Em      Bm
nggawe atiku keiris
     C         D
ra bakal aku nangis
        G
mergo kuwi wes di garis
      Am        D
tresnomu koyo telo
 G    D/F#      Em
anane mung nyereti
   Am
isone nggawe loro
       D
lorone ning njero ati..

(Chorus)
 Em
urip rasah spaneng
         Bm
ra ono kowe aku ayem
 C
urip rasah spaneng
         G        D
ra ono kowe aku seneng
    Em
tresnomu wes luntur
        Bm
aku tak trimo mundur
     C           D      G   D
ketimbang nggawe atiku ajur..

(Interlude) G D Em Bm C G D
            G D Em Bm C G D  G

G              D
lambemu sing lamis
        Em      Bm
nggawe atiku keiris
     C         D
ra bakal aku nangis
        G
mergo kuwi wes di garis
      Am        D
tresnomu koyo telo
 G    D/F#      Em
anane mung nyereti
   Am
isone nggawe loro
       D
lorone ning njero ati..

(Chorus)
 Em
urip rasah spaneng
         Bm
ra ono kowe aku ayem
 C
urip rasah spaneng
         G        D
ra ono kowe aku seneng
    Em
tresnomu wes luntur
        Bm
aku tak trimo mundur
     C           D      G
ketimbang nggawe atiku ajur..
     
 Em
urip rasah spaneng
         Bm
ra ono kowe aku ayem
 C
urip rasah spaneng
         G        D
ra ono kowe aku seneng
Em                   Bm
ora masalah, sabarku turah turah
     C           D       G
ketimbang nggawe atiku bubrah..
     C           D       G
ketimbang nggawe uripku susah..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: