Kunci Gitar Nella Kharisma - Ojo Sepaneng


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 5

(Intro) C F G C F C

 C
aku pengen ngene (masalah)
 G            C
aku pengen ngono (masalah)
 C           F
aku pengen seneng
        G           C
ngopo kowe sing sepaneng

  C
jarene cah kerjo (ngapusi)
  G            C
jaremu stel kendo (tenane)
   C        F
ngopo kowe iseh ngurusi
 G           C
uripe wong liyo

C             G            Am
 dadi wong ra sah kakean polah
         G            F
mengko malah dadi masalah
          C               G
mending meneng mbangane salah
          G                 C
nek wes salah isone mung pasrah
         G            Am
nduwe lambe kudu di jogo
      G                    F
ojo seneng ngrasani wong liyo
      G    C
saiki rasakno..

(Chorus)
 C
aku pengen ngene
 G            C
aku pengen ngono
 C           F
aku pengen seneng
        G           C
ngopo kowe sing sepaneng

  C
jarene cah kerjo
  G            C
jaremu stel kendo
   C        F
ngopo kowe iseh ngurusi
 G           C  G
uripe wong liyo..

 C
urip di gawe santai
       G
ra sah podo sepaneng
   Am
ngurusi wong liyo
       Em
ra iso ngewareg ke weteng
  F
mikir awake dewe
        Em
wes nggawe sirah puyeng
     Dm
wong liyo sing nyawang
        G
ngirone mung seneng seneng

 C
akeh sitike rejeki
    G
wes ono sing ngatur
  Am
gari sepiro sregepe
 Em
awakmu sing nandur
    F
wes ra usah nggagas
      Em
omongane kiwo tengen
   Dm
mergo mengko iso nggawe
 G              C
uripmu sepaneng

       F         G
wes ra usah ngurusi
   C    G      Am
urusane wong liyo
   Dm     G           C
urusono bojomu sing galak..
    F              G
rejeki ra neng ngendi
     C     G    Am
ora usah podo meri
        Dm          G           C
sing penting iso ngebul karo ngopi

(Chorus)
 C
aku pengen ngene
 G            C
aku pengen ngono
 C           F
aku pengen seneng
        G           C
ngopo kowe sing sepaneng

  C
jarene cah kerjo
  G            C
jaremu stel kendo
   C        F
ngopo kowe iseh ngurusi
 G           C
uripe wong liyo

 C
aku pengen ngene
 G            C
aku pengen ngono
 C           F
aku pengen seneng
        G           C
ngopo kowe sing sepaneng

  C
jarene cah kerjo
  G            C
jaremu stel kendo
   C        F
ngopo kowe iseh ngurusi
 G           C
uripe wong liyo..





(Intro) F Bb C F Bb F

 F
aku pengen ngene (masalah)
 C            F
aku pengen ngono (masalah)
 F           Bb
aku pengen seneng
        C           F
ngopo kowe sing sepaneng

  F
jarene cah kerjo (ngapusi)
  C            F
jaremu stel kendo (tenane)
   F        Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
 C           F
uripe wong liyo

F             C            Dm
 dadi wong ra sah kakean polah
         C            Bb
mengko malah dadi masalah
          F               C
mending meneng mbangane salah
          C                 F
nek wes salah isone mung pasrah
         C            Dm
nduwe lambe kudu di jogo
      C                    Bb
ojo seneng ngrasani wong liyo
      C    F
saiki rasakno..

(Chorus)
 F
aku pengen ngene
 C            F
aku pengen ngono
 F           Bb
aku pengen seneng
        C           F
ngopo kowe sing sepaneng

  F
jarene cah kerjo
  C            F
jaremu stel kendo
   F        Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
 C           F  C
uripe wong liyo..

 F
urip di gawe santai
       C
ra sah podo sepaneng
   Dm
ngurusi wong liyo
       Am
ra iso ngewareg ke weteng
  Bb
mikir awake dewe
        Am
wes nggawe sirah puyeng
     Gm
wong liyo sing nyawang
        C
ngirone mung seneng seneng

 F
akeh sitike rejeki
    C
wes ono sing ngatur
  Dm
gari sepiro sregepe
 Am
awakmu sing nandur
    Bb
wes ra usah nggagas
      Am
omongane kiwo tengen
   Gm
mergo mengko iso nggawe
 C              F
uripmu sepaneng

       Bb        C
wes ra usah ngurusi
   F    C      Dm
urusane wong liyo
   Gm     C           F
urusono bojomu sing galak..
    Bb             C
rejeki ra neng ngendi
     F     C    Dm
ora usah podo meri
        Gm          C           F
sing penting iso ngebul karo ngopi

(Chorus)
 F
aku pengen ngene
 C            F
aku pengen ngono
 F           Bb
aku pengen seneng
        C           F
ngopo kowe sing sepaneng

  F
jarene cah kerjo
  C            F
jaremu stel kendo
   F        Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
 C           F
uripe wong liyo

 F
aku pengen ngene
 C            F
aku pengen ngono
 F           Bb
aku pengen seneng
        C           F
ngopo kowe sing sepaneng

  F
jarene cah kerjo
  C            F
jaremu stel kendo
   F        Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
 C           F
uripe wong liyo..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: