Kunci Gitar Nella Kharisma - Nyimpen Roso


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) C F Dm G
        C F Dm G

    C       Em        Am
Sak tenane ati iki nduwe roso
     Dm        F
Neng sliramu senadyan mung
  G
kesimpen ono batinku
C            Em          Am
Wes suwe tresno iki neng atiku
  Dm        F               G
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
                  C
Yo mung kanggo sliramu

C                     G
 Ra biso ilang nganti selawase
     Am              F
Roso tresnoku marang sliramu
      C              Dm
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
 G
Ora bakal luntur nganti tekan pati

  C                G
Jujur wae aku wedi kelangan
    Am                F
Senadyan tresno iki durung kesampaian
     C              Dm
Neng sliramu sing dadi pepujanku
  G
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

  F         C
Rungokno sworoku
  Dm            G
Rasakno neng atimu
    F             C
Senadyan mung sedelo
  Dm         G
Tulung rungokno..

      C      F         Em
Tak laraske.. tembang iki..
  F                 G
Wujud tresnaku sing kependem jeru
     C    F        Em
Mugo wae.. tembang iki
    F      C
Nggugah atimu
        G                 C
ngertio yen aku tresno sliramu..

(Interlude) C G Am F C Dm G
            C G Am F C Dm G

    C       Em        Am
Sak tenane ati iki nduwe roso
     Dm        F
Neng sliramu senadyan mung
  G
kesimpen ono batinku
C            Em          Am
Wes suwe tresno iki neng atiku
  Dm        F               G
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
                  C
Yo mung kanggo sliramu

C                     G
 Ra biso ilang nganti selawase
     Am              F
Roso tresnoku marang sliramu
      C              Dm
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
 G
Ora bakal luntur nganti tekan pati

  C                G
Jujur wae aku wedi kelangan
    Am                F
Senadyan tresno iki durung kesampaian
     C              Dm
Neng sliramu sing dadi pepujanku
  G
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

  F         C
Rungokno sworoku
  Dm            G
Rasakno neng atimu
    F             C
Senadyan mung sedelo
  Dm         G
Tulung rungokno..

      C      F         Em
Tak laraske.. tembang iki..
  F                 G
Wujud tresnaku sing kependem jeru
     C    F        Em
Mugo wae.. tembang iki
    F      C
Nggugah atimu
        G                 C
ngertio yen aku tresno sliramu..



Nella Kharisma - Nyimpen Roso

(Intro) C# F# D#m G#
        C# F# D#m G#

    C#      Fm        A#m
Sak tenane ati iki nduwe roso
     D#m       F#
Neng sliramu senadyan mung
  G#
kesimpen ono batinku
C#           Fm          A#m
Wes suwe tresno iki neng atiku
  D#m       F#              G#
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
                  C#
Yo mung kanggo sliramu

C#                    G#
 Ra biso ilang nganti selawase
     A#m             F#
Roso tresnoku marang sliramu
      C#             D#m
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
 G#
Ora bakal luntur nganti tekan pati

  C#               G#
Jujur wae aku wedi kelangan
    A#m               F#
Senadyan tresno iki durung kesampaian
     C#             D#m
Neng sliramu sing dadi pepujanku
  G#
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

  F#        C#
Rungokno sworoku
  D#m           G#
Rasakno neng atimu
    F#            C#
Senadyan mung sedelo
  D#m        G#
Tulung rungokno..

      C#     F#        Fm
Tak laraske.. tembang iki..
  F#                G#
Wujud tresnaku sing kependem jeru
     C#   F#       Fm
Mugo wae.. tembang iki
    F#     C#
Nggugah atimu
        G#                C#
ngertio yen aku tresno sliramu..

(Interlude) C# G# A#m F# C# D#m G#
            C# G# A#m F# C# D#m G#

    C#      Fm        A#m
Sak tenane ati iki nduwe roso
     D#m       F#
Neng sliramu senadyan mung
  G#
kesimpen ono batinku
C#           Fm          A#m
Wes suwe tresno iki neng atiku
  D#m       F#              G#
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
                  C#
Yo mung kanggo sliramu

C#                    G#
 Ra biso ilang nganti selawase
     A#m             F#
Roso tresnoku marang sliramu
      C#             D#m
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
 G#
Ora bakal luntur nganti tekan pati

  C#               G#
Jujur wae aku wedi kelangan
    A#m               F#
Senadyan tresno iki durung kesampaian
     C#             D#m
Neng sliramu sing dadi pepujanku
  G#
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

  F#        C#
Rungokno sworoku
  D#m           G#
Rasakno neng atimu
    F#            C#
Senadyan mung sedelo
  D#m        G#
Tulung rungokno..

      C#     F#        Fm
Tak laraske.. tembang iki..
  F#                G#
Wujud tresnaku sing kependem jeru
     C#   F#       Fm
Mugo wae.. tembang iki
    F#     C#
Nggugah atimu
        G#                C#
ngertio yen aku tresno sliramu..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: