Kunci Gitar Nella Kharisma - Mego


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C Em F G
        Am Em F G C

C
Tresno sing ono
      Em
njero dodoku
  F
Tetep tak ugemi
      G
tekan saiki

 C
Wulan lintang jejer
         Em
bareng dadi siji
  F
Koyo tresnoku
      G
neng ati iki

G    Em                 Am
Lakonku.. ra bakal mblenjani
    F
Tenane tresno iki
      G
selawase ora lali..

(Chorus)
C
Endahe mego
           Em
sing katon ing netro
  F
kabut putih nutup
         G
ing njerone dodo
C
Endahe mego
         Em
wis pestine nyoto
  F
Nadyan akeh gudo
        G
lelakon sing ora ono

(Intro) Am Em F C
        Am Em F  G
        F G C G

C
Tresno sing ono
      Em
njero dodoku
  F
Tetep tak ugemi
      G
tekan saiki

 C
Wulan lintang jejer
         Em
bareng dadi siji
  F
Koyo tresnoku
      G
neng ati iki

G    Em                 Am
Lakonku.. ra bakal mblenjani
    F
Tenane tresno iki
      G
selawase ora lali..

(Chorus)
C
Endahe mego
           Em
sing katon ing netro
  F
kabut putih nutup
         G
ing njerone dodo
C
Endahe mego
         Em
wis pestine nyoto
  F
Nadyan akeh gudo
        G
lelakon sing ora ono..

C
Endahe mego
           Em
sing katon ing netro
  F
kabut putih nutup
         G
ing njerone dodo
C
Endahe mego
         Em
wis pestine nyoto
  F
Nadyan akeh gudo
        G
lelakon sing ora ono

(Outro) F G C





(Intro) A# Dm D# F
        Gm Dm D# F A#

A#
Tresno sing ono
      Dm
njero dodoku
  D#
Tetep tak ugemi
      F
tekan saiki

 A#
Wulan lintang jejer
         Dm
bareng dadi siji
  D#
Koyo tresnoku
      F
neng ati iki

F    Dm                 Gm
Lakonku.. ra bakal mblenjani
    D#
Tenane tresno iki
      F
selawase ora lali..

(Chorus)
A#
Endahe mego
           Dm
sing katon ing netro
  D#
kabut putih nutup
         F
ing njerone dodo
A#
Endahe mego
         Dm
wis pestine nyoto
  D#
Nadyan akeh gudo
        F
lelakon sing ora ono

(Intro) Gm Dm D# A#
        Gm Dm D# F
        D# F A# F

A#
Tresno sing ono
      Dm
njero dodoku
  D#
Tetep tak ugemi
      F
tekan saiki

 A#
Wulan lintang jejer
         Dm
bareng dadi siji
  D#
Koyo tresnoku
      F
neng ati iki

F    Dm                 Gm
Lakonku.. ra bakal mblenjani
    D#
Tenane tresno iki
      F
selawase ora lali..

(Chorus)
A#
Endahe mego
           Dm
sing katon ing netro
  D#
kabut putih nutup
         F
ing njerone dodo
A#
Endahe mego
         Dm
wis pestine nyoto
  D#
Nadyan akeh gudo
        F
lelakon sing ora ono..

A#
Endahe mego
           Dm
sing katon ing netro
  D#
kabut putih nutup
         F
ing njerone dodo
A#
Endahe mego
         Dm
wis pestine nyoto
  D#
Nadyan akeh gudo
        F
lelakon sing ora ono

(Outro) D# F A#
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: