Kunci Gitar Nella Kharisma - Lungiting Asmoro


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 3

(Intro) -D A D  G D..
        Em  A  D

     A              D
seprene nggonku ngenteni janji
       G         D
iki prasetyaning ati..
                       Em
kadung tresno mring sliramu
           A
duh wong bagus
                  D
ra eling dino lan wektu

     A           D
ing ati katon ra biso ilang
       D       G
soyo suwe soyo ra karuan
G                        Em
 senadyan mung tansah anggadang
    A                        D
aku samar yen sliramu ra kelingan

       D            Em
wong bagus tak anti-anti
                  A
jo pijer semoyo wae
                  D
aku tresno karo kowe..

        A
tegane atimu..
          A                  D
soyo gawe loro.. iku ra prayogo
              Em
aku ora bakal mundur
                 A
aku ora bakal mlayu
                         D
yen durung nyanding sliramu

          A
ukuraning tresno
           A
dudu bondo nanging
            D
lungiting asmoro..

(Interlude) A D  G D..
            Em  A  D

     A              D
seprene nggonku ngenteni janji
       G         D
iki prasetyaning ati..
                       Em
kadung tresno mring sliramu
           A
duh wong bagus
                  D
ra eling dino lan wektu

     A           D
ing ati katon ra biso ilang
       D       G
soyo suwe soyo ra karuan
G                        Em
 senadyan mung tansah anggadang
    A                        D
aku samar yen sliramu ra kelingan

       D            Em
wong bagus tak anti-anti
                  A
jo pijer semoyo wae
                  D
aku tresno karo kowe..

        A
tegane atimu..
          A                  D
soyo gawe loro.. iku ra prayogo
              Em
aku ora bakal mundur
                 A
aku ora bakal mlayu
                         D
yen durung nyanding sliramu

          A
ukuraning tresno
           A
dudu bondo nanging
            D
lungiting asmoro..

          A
ukuraning tresno
           A
dudu bondo nanging
            D
lungiting asmoro..





(Intro) -F C F  Bb F..
        Gm  C  F

     C              F
seprene nggonku ngenteni janji
       Bb        F
iki prasetyaning ati..
                       Gm
kadung tresno mring sliramu
           C
duh wong bagus
                  F
ra eling dino lan wektu

     C           F
ing ati katon ra biso ilang
       F       Bb
soyo suwe soyo ra karuan
Bb                       Gm
 senadyan mung tansah anggadang
    C                        F
aku samar yen sliramu ra kelingan

       F            Gm
wong bagus tak anti-anti
                  C
jo pijer semoyo wae
                  F
aku tresno karo kowe..

        C
tegane atimu..
          C                  F
soyo gawe loro.. iku ra prayogo
              Gm
aku ora bakal mundur
                 C
aku ora bakal mlayu
                         F
yen durung nyanding sliramu

          C
ukuraning tresno
           C
dudu bondo nanging
            F
lungiting asmoro..

(Interlude) C F  Bb F..
            Gm  C  F

     C              F
seprene nggonku ngenteni janji
       Bb        F
iki prasetyaning ati..
                       Gm
kadung tresno mring sliramu
           C
duh wong bagus
                  F
ra eling dino lan wektu

     C           F
ing ati katon ra biso ilang
       F       Bb
soyo suwe soyo ra karuan
Bb                       Gm
 senadyan mung tansah anggadang
    C                        F
aku samar yen sliramu ra kelingan

       F            Gm
wong bagus tak anti-anti
                  C
jo pijer semoyo wae
                  F
aku tresno karo kowe..

        C
tegane atimu..
          C                  F
soyo gawe loro.. iku ra prayogo
              Gm
aku ora bakal mundur
                 C
aku ora bakal mlayu
                         F
yen durung nyanding sliramu

          C
ukuraning tresno
           C
dudu bondo nanging
            F
lungiting asmoro..

          C
ukuraning tresno
           C
dudu bondo nanging
            F
lungiting asmoro..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: