Kunci Gitar Nella Kharisma - Lewung


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) E Am  F E
        Am G F Am

     E       Am
Dadi lewung atiku..
           F       E
Nalikane sepisan ketemu..
                Am
Wong bagus dadi laku..
        G     F            E
Nggodha ati.. rinten siang dalu..

              Am
Kinurban jiwo rogo..
                F          E
Ngundang roso tumetes sing kalbu..
              Am
Lir nguyahi segoro..
      G      F        Am
Datan biso ngluluhke atimu..

(Chorus)
                 Dm
Suwe nggonku ngenteni..
                         Am
Lewung ing ati gak entuk jampi
            Am
dadyo ati sawiji..
         F          E
Nadyan.. abot tak lakoni..

               Am
Sabdo pandhito ratu..
              F         E
Mring sliramu dadyo sisihanku..
               Am
Mugi Gusti nglilani..
      G    F          Am
Tresnaku bakal ginowo mati..

(Interlude) E Am  F E
            Am G F Am

     E       Am
Dadi lewung atiku..
           F       E
Nalikane sepisan ketemu..
                Am
Wong bagus dadi laku..
        G     F            E
Nggodha ati.. rinten siang dalu..

              Am
Kinurban jiwo rogo..
                F          E
Ngundang roso tumetes sing kalbu..
              Am
Lir nguyahi segoro..
      G      F        Am
Datan biso ngluluhke atimu..

(Chorus)
                 Dm
Suwe nggonku ngenteni..
                         Am
Lewung ing ati gak entuk jampi
            Am
dadyo ati sawiji..
         F          E
Nadyan.. abot tak lakoni..

               Am
Sabdo pandhito ratu..
              F         E
Mring sliramu dadyo sisihanku..
               Am
Mugi Gusti nglilani..
      G    F          Am
Tresnaku bakal ginowo mati..





(Intro) C Fm  C# C
        Fm D# C# Fm

     C       Fm
Dadi lewung atiku..
           C#      C
Nalikane sepisan ketemu..
                Fm
Wong bagus dadi laku..
        D#    C#           C
Nggodha ati.. rinten siang dalu..

              Fm
Kinurban jiwo rogo..
                C#         C
Ngundang roso tumetes sing kalbu..
              Fm
Lir nguyahi segoro..
      D#     C#       Fm
Datan biso ngluluhke atimu..

(Chorus)
                 A#m
Suwe nggonku ngenteni..
                         Fm
Lewung ing ati gak entuk jampi
            Fm
dadyo ati sawiji..
         C#         C
Nadyan.. abot tak lakoni..

               Fm
Sabdo pandhito ratu..
              C#        C
Mring sliramu dadyo sisihanku..
               Fm
Mugi Gusti nglilani..
      D#   C#         Fm
Tresnaku bakal ginowo mati..

(Interlude) C Fm  C# C
            Fm D# C# Fm

     C       Fm
Dadi lewung atiku..
           C#      C
Nalikane sepisan ketemu..
                Fm
Wong bagus dadi laku..
        D#    C#           C
Nggodha ati.. rinten siang dalu..

              Fm
Kinurban jiwo rogo..
                C#         C
Ngundang roso tumetes sing kalbu..
              Fm
Lir nguyahi segoro..
      D#     C#       Fm
Datan biso ngluluhke atimu..

(Chorus)
                 A#m
Suwe nggonku ngenteni..
                         Fm
Lewung ing ati gak entuk jampi
            Fm
dadyo ati sawiji..
         C#         C
Nadyan.. abot tak lakoni..

               Fm
Sabdo pandhito ratu..
              C#        C
Mring sliramu dadyo sisihanku..
               Fm
Mugi Gusti nglilani..
      D#   C#         Fm
Tresnaku bakal ginowo mati..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: