Kunci Gitar Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) D A Bm F#m G D Em A
        D A Bm F#m G D Em A

D         A
Ra biso lali
     Bm         F#m
Mung tansah kelingan
  G            D
Karo kowe sing tak tresno
    Em        A
Ninggalke kenangan..

D          A
Kabeh dadi impenku
  Bm          F#m
Koyo mbiyen bareng mlaku
G              D
Nyambung katresnan iki
        Em           A
Mungkin koe wis ra sudi..

G        A
 Terusno lakumu
        Bm
Dongaku kanggo awakmu..
       Em                     A
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu..

(Chorus)
        D          A
Ngopo biyen kowe teko
        Bm
Yen akhire arep lungo
         G           D
Ngarepke balasan tresno
             A
Nanging mung mbok sio-sio
          D          A
Pancen lantip pikiranmu
         Bm
Pancen luwes omonganmu
         G          D
Nanging opo kabeh kuwi
                A
Mung tok nggo nglarani aku..

(Intro) Bm D A Bm
        Bm D A

G        A
 Terusno lakumu
        Bm
Dongaku kanggo awakmu..
       Em                     A
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu..

D             A    Bm         F#m
Mungkin wis dadi.. takdire Gusti..
  G            D
Biso nyawang kowe nanging
      Em        A
Tanpo biso nduweni..

D          A
Kabeh dadi impenku
  Bm         F#m
Koyo biyen bareng mlaku..
G              D
Nyambung katresnan iki
        Em           A
Mungkin koe wis ra sudi..

G        A
 Terusno lakumu
        Bm
Dongaku kanggo awakmu..
       Em                     A
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu..

(Chorus)
        D          A
Ngopo biyen kowe teko
        Bm
Yen akhire arep lungo
         G           D
Ngarepke balasan tresno
             A
Nanging mung mbok sio-sio
          D          A
Pancen lantip pikiranmu
         Bm
Pancen luwes omonganmu
         G          D
Nanging opo kabeh kuwi
                A
Mung tok nggo nglarani aku..

        D          A
Ngopo biyen kowe teko
        Bm
Yen akhire arep lungo
         G           D
Ngarepke balasan tresno
             A
Nanging mung mbok sio-sio
          D          A
Pancen lantip pikiranmu
         Bm
Pancen luwes omonganmu
         G          D
Nanging opo kabeh kuwi
                A
Mung tok nggo nglarani aku..

(Outro) D
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: