Kunci Gitar Nella Kharisma - Konco Kringetan


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em F C G

C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

(Intro) F G C

C
 bibit awet aku
   G
nyawang kowe karo kancamu
Am
 gegojekan naliko
Em
wayah bengi udan banyu
F
 demak demok terus
  C
dibacutke karo ciuman
G
 ngelus dodo ati
 G
iki mergo uwes kelaran

C
 durung tau aku
     G
ngerasake loro sakdurunge
Am
 mergo ati iki
  Em
durung pernah ono sing duwe
F
 teko biyen nganti
  C                  G
saiki aku tresno dirimu
                 G
mugo biso dadi bojo
sampe akhir uripku

(Chorus)
C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

C
 saikine ku wes
    G                   Am
ngerti kabeh opo to sebabe
mergo gandeng aku
 Em
ora pernah ono senenge
F
 seng tak jalok saiki
C
wes cukup semene saja
G
 hubungan kita jangan
G
pernah ada derita

C
 welingku siji ojo
G
mung dadi konco kringetan
Am
 yen tembe mburi kowe
Em
bakale dadi wong edan
F
 luweh becik aku
   C                      G
mundur dadi jomblo sing keren
                   G
wes cukup sak mene saiki lo gue end

(Chorus)
C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

(Intro) C G Am Em F C G

(Chorus)
C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..
      F             G         C
jebul janjimu ora biso dipercoyo..





(Intro) D A Bm F#m G D A

D           A         Bm
yang, biyen piye janjine
     F#m        G
kowe ra bakal cidro
       D           A
marang sumpah setyomu

 D       A         Bm
aku.. tansah angugemi
    F#m        G
senadyan loro ati
       D          A
kowe mblenjani janji..

(Intro) G A D

D
 bibit awet aku
   A
nyawang kowe karo kancamu
Bm
 gegojekan naliko
F#m
wayah bengi udan banyu
G
 demak demok terus
  D
dibacutke karo ciuman
A
 ngelus dodo ati
 A
iki mergo uwes kelaran

D
 durung tau aku
     A
ngerasake loro sakdurunge
Bm
 mergo ati iki
  F#m
durung pernah ono sing duwe
G
 teko biyen nganti
  D                  A
saiki aku tresno dirimu
                 A
mugo biso dadi bojo
sampe akhir uripku

(Chorus)
D           A         Bm
yang, biyen piye janjine
     F#m        G
kowe ra bakal cidro
       D           A
marang sumpah setyomu

 D       A         Bm
aku.. tansah angugemi
    F#m        G
senadyan loro ati
       D          A
kowe mblenjani janji..

D
 saikine ku wes
    A                   Bm
ngerti kabeh opo to sebabe
mergo gandeng aku
 F#m
ora pernah ono senenge
G
 seng tak jalok saiki
D
wes cukup semene saja
A
 hubungan kita jangan
A
pernah ada derita

D
 welingku siji ojo
A
mung dadi konco kringetan
Bm
 yen tembe mburi kowe
F#m
bakale dadi wong edan
G
 luweh becik aku
   D                      A
mundur dadi jomblo sing keren
                   A
wes cukup sak mene saiki lo gue end

(Chorus)
D           A         Bm
yang, biyen piye janjine
     F#m        G
kowe ra bakal cidro
       D           A
marang sumpah setyomu

 D       A         Bm
aku.. tansah angugemi
    F#m        G
senadyan loro ati
       D          A
kowe mblenjani janji..

(Intro) D A Bm F#m G D A

(Chorus)
D           A         Bm
yang, biyen piye janjine
     F#m        G
kowe ra bakal cidro
       D           A
marang sumpah setyomu

 D       A         Bm
aku.. tansah angugemi
    F#m        G
senadyan loro ati
       D          A
kowe mblenjani janji..

D           A         Bm
yang, biyen piye janjine
     F#m        G
kowe ra bakal cidro
       D           A
marang sumpah setyomu

 D       A         Bm
aku.. tansah angugemi
    F#m        G
senadyan loro ati
       D          A
kowe mblenjani janji..

D           A         Bm
yang, biyen piye janjine
     F#m        G
kowe ra bakal cidro
       D           A
marang sumpah setyomu

 D       A         Bm
aku.. tansah angugemi
    F#m        G
senadyan loro ati
       D          A
kowe mblenjani janji..
      G             A         D
jebul janjimu ora biso dipercoyo..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: