Kunci Gitar Nella Kharisma - Kapten Oleng


Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) C Em F G
        C Em F G..

C       G      Am        Em         F
 Tegane atimu.. nggawe tatu ning atiku
       C     Dm           G            C
Derese eluh iki.. mergo kowe sing njalari
       G        Am      Em      F
Lamise janjimu.. koyo ombak'e banyu
        C     Dm               G       C
Gede bantere alon.. nanging ra iso digugu

           G       Am       Em          F
Kroso ning awakku.. njobo loro njero ngilu
        C         Dm
Mikirke anggonmu.. sing mbubrah
G           C
kahanan uripku..
      G        Am         Em         F
Aku kudu piye.. yen wis dadi koyo ngene
           C                Dm
Tak cobo nglaleke arep nganggo
           G
coro opo wae..

(Chorus)
   C                 G
Kapten.. aku pengen oleng..
   Am                 Em
mergo tresno wis ra kajen
   F                   C
Kapten.. ben kabeh kelalen
      Dm      G
aku pengen.. oleng..
    C                    G
Kapten.. gek ndang wenehono
    Am                    Em
tresno ben ra nyesek neng dodo
   F              C
Tombo teko loro lungo
              Dm  G
senadyan mung sedelo..

C            G
Wis biasane aku mbok larani
  Am             Em
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
   F            C
Ngalor ngidul golek tombo
  Dm             G
Sokor sokor oleh gantine tresno

    C             G
Senadyan iki mung sedelo
   Am
Yo wes ora popo 
        Em
sing penting wis ra kroso
      F           C
Kroso larane lali ro slirane
     Dm          G
Sing wis gawe atiku oleng wae..

(Chorus)
   C                 G
Kapten.. aku pengen oleng..
   Am                 Em
mergo tresno wis ra kajen
   F                   C
Kapten.. ben kabeh kelalen
      Dm      G
aku pengen.. oleng..
    C                    G
Kapten.. gek ndang wenehono
    Am                    Em
tresno ben ra nyesek neng dodo
   F              C
Tombo teko loro lungo
              Dm  G
senadyan mung sedelo..

C              G
Mabur duwur atiku tambah ajur
  Am                 Em
Kelingan kowe wis mendingan tak kubur
 F                       C
Ojo meneh tak tandur aku wis kesel jujur
   Dm           G
Atiku iki mung mbok ulur ulur..

C                 G
Saiki kowe pancen iso mbalelo
Am                  Em
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
     F
Sopo sing bakal ngampet 
     C
loro disio sio
  Dm              G
Kowe mesti oleh piwalese tresno..

F       G         C            Am
 Tak akoni larane tembus neng ati
         Dm
Sekarang tlah hilang
         G          C
semenjak kaptenku datang..

(Interlude) C G Am Em F C Dm G
            C G Am Em F C Dm G C

(Chorus)
   C                 G
Kapten.. aku pengen oleng..
   Am                 Em
mergo tresno wis ra kajen
   F                   C
Kapten.. ben kabeh kelalen
      Dm      G
aku pengen.. oleng..
    C                    G
Kapten.. gek ndang wenehono
    Am                    Em
tresno ben ra nyesek neng dodo
   F              C
Tombo teko loro lungo
              Dm  G
senadyan mung sedelo..

   C                 G
Kapten.. aku pengen oleng..
   Am                 Em
mergo tresno wis ra kajen
   F                   C
Kapten.. ben kabeh kelalen
      Dm      G
aku pengen.. oleng..
    C                    G
Kapten.. gek ndang wenehono
    Am                    Em
tresno ben ra nyesek neng dodo
   F              C
Tombo teko loro lungo
              Dm  G   C
senadyan mung sedelo..



Nella Kharisma - Kapten Oleng

(Intro) D F#m G A
        D F#m G A..

D       A      Bm        F#m        G
 Tegane atimu.. nggawe tatu ning atiku
       D     Em           A            D
Derese eluh iki.. mergo kowe sing njalari
       A        Bm      F#m     G
Lamise janjimu.. koyo ombak'e banyu
        D     Em               A       D
Gede bantere alon.. nanging ra iso digugu

           A       Bm       F#m         G
Kroso ning awakku.. njobo loro njero ngilu
        D         Em
Mikirke anggonmu.. sing mbubrah
A           D
kahanan uripku..
      A        Bm         F#m        G
Aku kudu piye.. yen wis dadi koyo ngene
           D                Em
Tak cobo nglaleke arep nganggo
           A
coro opo wae..

(Chorus)
   D                 A
Kapten.. aku pengen oleng..
   Bm                 F#m
mergo tresno wis ra kajen
   G                   D
Kapten.. ben kabeh kelalen
      Em      A
aku pengen.. oleng..
    D                    A
Kapten.. gek ndang wenehono
    Bm                    F#m
tresno ben ra nyesek neng dodo
   G              D
Tombo teko loro lungo
              Em  A
senadyan mung sedelo..

D            A
Wis biasane aku mbok larani
  Bm             F#m
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
   G            D
Ngalor ngidul golek tombo
  Em             A
Sokor sokor oleh gantine tresno

    D             A
Senadyan iki mung sedelo
   Bm
Yo wes ora popo 
        F#m
sing penting wis ra kroso
      G           D
Kroso larane lali ro slirane
     Em          A
Sing wis gawe atiku oleng wae..

(Chorus)
   D                 A
Kapten.. aku pengen oleng..
   Bm                 F#m
mergo tresno wis ra kajen
   G                   D
Kapten.. ben kabeh kelalen
      Em      A
aku pengen.. oleng..
    D                    A
Kapten.. gek ndang wenehono
    Bm                    F#m
tresno ben ra nyesek neng dodo
   G              D
Tombo teko loro lungo
              Em  A
senadyan mung sedelo..

D              A
Mabur duwur atiku tambah ajur
  Bm                 F#m
Kelingan kowe wis mendingan tak kubur
 G                       D
Ojo meneh tak tandur aku wis kesel jujur
   Em           A
Atiku iki mung mbok ulur ulur..

D                 A
Saiki kowe pancen iso mbalelo
Bm                  F#m
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
     G
Sopo sing bakal ngampet 
     D
loro disio sio
  Em              A
Kowe mesti oleh piwalese tresno..

G       A         D            Bm
 Tak akoni larane tembus neng ati
         Em
Sekarang tlah hilang
         A          D
semenjak kaptenku datang..

(Interlude) D A Bm F#m G D Em A
            D A Bm F#m G D Em A D

(Chorus)
   D                 A
Kapten.. aku pengen oleng..
   Bm                 F#m
mergo tresno wis ra kajen
   G                   D
Kapten.. ben kabeh kelalen
      Em      A
aku pengen.. oleng..
    D                    A
Kapten.. gek ndang wenehono
    Bm                    F#m
tresno ben ra nyesek neng dodo
   G              D
Tombo teko loro lungo
              Em  A
senadyan mung sedelo..

   D                 A
Kapten.. aku pengen oleng..
   Bm                 F#m
mergo tresno wis ra kajen
   G                   D
Kapten.. ben kabeh kelalen
      Em      A
aku pengen.. oleng..
    D                    A
Kapten.. gek ndang wenehono
    Bm                    F#m
tresno ben ra nyesek neng dodo
   G              D
Tombo teko loro lungo
              Em  A   D
senadyan mung sedelo..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: