Kunci Gitar Nella Kharisma - Getun Masa Lalu


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) D G A D
        Bm Em A D

    D            G
ketemu aku ro sliramu
        A              D
sing saiki dadi masa laluku
      Bm                  Em
ser-seran rasane njero atiku
         A                  D
ora nyongko sliramu mundak ayu

    D              G
rasane aku getun tenanan
         A              D
medotke sliramu wektu pacaran
        Bm         Em
kabeh mau amergo jalaran
        A                    D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

   G           D
saiki aku uwes ngerti
         A            D
yen sliramu ora bakal bali
   G               D
saiki aku cobo nglalekno
       A                     D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

D                    G
 pancen aku tresno kowe
                     A
sayangku mung karo kowe
                        D
yo mung kowe sing neng ati
                     Bm
susah seneng tekan mati
                     Em
ora bakal tak tinggalke
                     A
njajal mbok titeni wae
                D
omonganku iki bener
               D
mugo wae ora minger

               G
opo enenge awakmu
                   A
wes melengkapi uripku
                      D
senajan kamu sangat lucu
                    Bm
dandan wae yo ora tau
                     Em
opo maneh nganggo gincu
                     Am
ben gawe mlinir lambemu
                  D
rupamu pancen polosan
                  D
aku coba tetep krasan

                     G
nanging kok godaan teko
                     A
aku seneng ro wong liyo
                  D
mergane bodimu nonjok
                     Bm
bojoku tak tinggal lungo
                 Em
pancen atiku ra urus
                    A
kepincut obrakan gembus
               D
gawe aku mati alus
                 D
kowe saiki ra ngurus

                   G
getun kuwi tibo mburi
                  A
ora bakal tibo ngarep
                     D
kabeh banjur tak lakoni
                      Bm
senajan mbiyen ati ngarep
                 Em
getunku soyo tenanan
                    A
yen aku nyawang dirimu
                     D
sing mbiyen dadi bojoku
               D
saiki masa laluku

(Chorus)
    D            G
ketemu aku ro sliramu
        A              D
sing saiki dadi masa laluku
      Bm                  Em
ser-seran rasane njero atiku
         A                  D
ora nyongko sliramu mundak ayu

    D              G
rasane aku getun tenanan
         A              D
medotke sliramu wektu pacaran
        Bm         Em
kabeh mau amergo jalaran
        A                    D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

   G           D
saiki aku uwes ngerti
         A            D
yen sliramu ora bakal bali
   G               D
saiki aku cobo nglalekno
       A                     D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

D                  G
 pancen kowe ayu tenan
                    A
bedo pas mbiyen pacaran
                  D
dulu ra mbejaji tenan
                     Bm
wajahmu sangat pas-pasan
                 Em
saiki kowe wes bedho
                  A
gawe aku ngelus dodo
                     D
mbiyen kok tak sio-sio
                    D
nganti uripmu nelongso

                     G
sempet ketemu neng dalan
                   A
aku eroh kowe sliliran
                    D
lha kok atiku ser-seran
                      Bm
nyawang kowe sing menawan
               Em
saiki piye carane
                A
aku oleh pin BBMme
                        D
yen wes oleh njur tak invite
              D
mugo wae di ACC

                 G
lha dilalah di ACC
                     A
ora nyongko bungah tenan
                     D
jebul malah njur di DC
                    Bm
yo tak tompo kasunyatan
                     Em
mungkin kowe wes kelaran
                    A
nganti kowe wegah tenan
                   D
karo aku sing ra mutu
                   D
arep bali neng awakmu

                    G
saiki wis tak ikhlasno
                    A
kowe nduweke wong liyo
                   D
aku yo mung iso pasrah
                     Bm
tak jak balen kowe wegah
                       Em
yo wes ra sah tak pikirke
                     A
timbang aku mumet ndase
                    D
mending aku joget wae
                       D
joget jangdut sak penake

(Chorus)
    D            G
ketemu aku ro sliramu
        A              D
sing saiki dadi masa laluku
      Bm                  Em
ser-seran rasane njero atiku
         A                  D
ora nyongko sliramu mundak ayu

    D              G
rasane aku getun tenanan
         A              D
medotke sliramu wektu pacaran
        Bm         Em
kabeh mau amergo jalaran
        A                    D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

    D            G
ketemu aku ro sliramu
        A              D
sing saiki dadi masa laluku
      Bm                  Em
ser-seran rasane njero atiku
         A                  D
ora nyongko sliramu mundak ayu

    D              G
rasane aku getun tenanan
         A              D
medotke sliramu wektu pacaran
        Bm         Em
kabeh mau amergo jalaran
        A                    D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

   G           D
saiki aku uwes ngerti
         A            D
yen sliramu ora bakal bali
   G               D
saiki aku cobo nglalekno
       A                     D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: