Kunci Gitar Nella Kharisma Feat. Ardrian - Ora Sido Rabi


Tempo  

(Intro) Am Em F C
        Am Em G

Am    Em
Wis suwi..
      F             C  G/B
aku pengen ngejak rabi
 Am      Em
Awakmu kuwi..
       F             G
sing bener tak tresnani..
Am       Em
Basan saiki..
   F           C
atiku mbok larani..
   Am      Em
Pancen awakmu..
           F        G
seneng nggawe loro ati..

Am
Aku pengen nglakoni
Em
tresno sing suci
  F
Marang sliramu sing cocok
C
neng njero ati
  Am
Jebule omonganmu
      Em
gak biso dipercoyo
  F
Biyen ngomong tresno
      G
saiki aku kon lungo..

Am
Awakmu kuwi mung iso
  Em
nggawe ndasku ngelu
   F
Mbiyen kowe ngomong
      C
ora bakal nglalekke aku..
Am
Basan saiki awakmu
Em
malah sing mundur
 F
Atiku rasane saiki
G
dadi tambah ajur..

Am    Em
Wis suwi..
      F             C
aku pengen ngejak rabi
 Am      Em
Awakmu kuwi..
       F             G
sing bener tak tresnani..
Am       Em
Basan saiki..
   F           C
atiku mbok larani..
   Am      Em
Pancen awakmu..
           F        G
seneng nggawe loro ati..

(Interlude) F  G  F Em Am

       C
Cincin sing mbiyen
         G
tak tukokne gur nggo kowe
  Am
Malah saiki
        Em
kabeh kuwi tok balekne
 F                 C
Atiku saiki rasane ora karuan
   Dm
Mergo tresnoku iki
 G
ora kesampean..

      C
Ikhlasno aku mas
     G
rabi karo wong liyo
  Am
mugo wae awakmu
 Em
iso ngelalekne aku
F              C
Gek aku memang dudu jodohmu
   Dm
mergo wong tuwaku
      G
cen'e ora setuju..

       C
Yo wis dek
           G
aku pancen dudu jodohmu
     Am
Arep diwolak-walik
       Em
kepiye panggah ra biyu
 F
Atiku saiki
       C
rasane koyo wong mati
   Dm
Mergo aku ro awakmu
 G
ora sido rabi..

      C            G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Am
Yen rabi ro aku
     Em
opo arep mbok pakan watu
     F            C
Wong tuwaku terus nekoni kowe
  Dm
Tapi awakku mung iso
  G
maringi janji janji janji

(Interlude) Am Em F Dm E
            Am G F Dm E
            Dm Am Dm E

       C
Cincin sing mbiyen
         G
tak tukokne gur nggo kowe
  Am
Malah saiki
        Em
kabeh kuwi tok balekne
 F                 C
Atiku saiki rasane ora karuan
   Dm
Mergo tresnoku iki
 G
ora kesampean..

      C
Ikhlasno aku mas
     G
rabi karo wong liyo
  Am
mugo wae awakmu
 Em
iso ngelalekne aku
F              C
Gek aku memang dudu jodohmu
   Dm
mergo wong tuwaku
      G
cen'e ora setuju..

       C
Yo wis dek
           G
aku pancen dudu jodohmu
     Am
Arep diwolak-walik
       Em
kepiye panggah ra biyu
 F
Atiku saiki
       C
rasane koyo wong mati
   Dm
Mergo aku ro awakmu
 G
ora sido rabi..

      C            G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Am
Yen rabi ro aku
     Em
opo arep mbok pakan watu
     F            C
Wong tuwaku terus nekoni kowe
  Dm
Tapi awakku mung iso
  G
maringi janji janji janji

(Outro) F Em Am Am



Nella Kharisma Feat. Ardrian - Ora Sido Rabi

(Intro) Em Bm C G
        Em Bm D

Em    Bm
Wis suwi..
      C             G  D/F#
aku pengen ngejak rabi
 Em      Bm
Awakmu kuwi..
       C             D
sing bener tak tresnani..
Em       Bm
Basan saiki..
   C           G
atiku mbok larani..
   Em      Bm
Pancen awakmu..
           C        D
seneng nggawe loro ati..

Em
Aku pengen nglakoni
Bm
tresno sing suci
  C
Marang sliramu sing cocok
G
neng njero ati
  Em
Jebule omonganmu
      Bm
gak biso dipercoyo
  C
Biyen ngomong tresno
      D
saiki aku kon lungo..

Em
Awakmu kuwi mung iso
  Bm
nggawe ndasku ngelu
   C
Mbiyen kowe ngomong
      G
ora bakal nglalekke aku..
Em
Basan saiki awakmu
Bm
malah sing mundur
 C
Atiku rasane saiki
D
dadi tambah ajur..

Em    Bm
Wis suwi..
      C             G
aku pengen ngejak rabi
 Em      Bm
Awakmu kuwi..
       C             D
sing bener tak tresnani..
Em       Bm
Basan saiki..
   C           G
atiku mbok larani..
   Em      Bm
Pancen awakmu..
           C        D
seneng nggawe loro ati..

(Interlude) C  D  C Bm Em

       G
Cincin sing mbiyen
         D
tak tukokne gur nggo kowe
  Em
Malah saiki
        Bm
kabeh kuwi tok balekne
 C                 G
Atiku saiki rasane ora karuan
   Am
Mergo tresnoku iki
 D
ora kesampean..

      G
Ikhlasno aku mas
     D
rabi karo wong liyo
  Em
mugo wae awakmu
 Bm
iso ngelalekne aku
C              G
Gek aku memang dudu jodohmu
   Am
mergo wong tuwaku
      D
cen'e ora setuju..

       G
Yo wis dek
           D
aku pancen dudu jodohmu
     Em
Arep diwolak-walik
       Bm
kepiye panggah ra biyu
 C
Atiku saiki
       G
rasane koyo wong mati
   Am
Mergo aku ro awakmu
 D
ora sido rabi..

      G            D
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Em
Yen rabi ro aku
     Bm
opo arep mbok pakan watu
     C            G
Wong tuwaku terus nekoni kowe
  Am
Tapi awakku mung iso
  D
maringi janji janji janji

(Interlude) Em Bm C Am B
            Em D C Am B
            Am Em Am B

       G
Cincin sing mbiyen
         D
tak tukokne gur nggo kowe
  Em
Malah saiki
        Bm
kabeh kuwi tok balekne
 C                 G
Atiku saiki rasane ora karuan
   Am
Mergo tresnoku iki
 D
ora kesampean..

      G
Ikhlasno aku mas
     D
rabi karo wong liyo
  Em
mugo wae awakmu
 Bm
iso ngelalekne aku
C              G
Gek aku memang dudu jodohmu
   Am
mergo wong tuwaku
      D
cen'e ora setuju..

       G
Yo wis dek
           D
aku pancen dudu jodohmu
     Em
Arep diwolak-walik
       Bm
kepiye panggah ra biyu
 C
Atiku saiki
       G
rasane koyo wong mati
   Am
Mergo aku ro awakmu
 D
ora sido rabi..

      G            D
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Em
Yen rabi ro aku
     Bm
opo arep mbok pakan watu
     C            G
Wong tuwaku terus nekoni kowe
  Am
Tapi awakku mung iso
  D
maringi janji janji janji

(Outro) C Bm Em Em
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: