Kunci Gitar Nella Kharisma Feat. Adi Gaclex - Aku Kerjo Ora Golek Rondo


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 5

(Intro) Am G F Em

    Am                         G
sak karepmu kowe arep nglarani atiku
       F          G           Am
tak trimo sing penting kowe seneng..
    Am                           G
senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo
       F           G           Am
aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

      G                 F
tresnoku iki kanggo awakmu
     G                  Am
ora iso diganti tekan patiku..
      G                 F
senajane kowe nglarani atiku
       G                      Am
tak trimo sing penting awakmu seneng..

Am
 aku lungo nggolek bondo
                  Em
malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
                 F
opo sakjane karepmu kok kowe tego
               Em
nggawe atiku loro
                                 Am
padahal aku kerjo lan ora neko-neko..
                                   Em
tresnoku mung siji ora bakal terganti
                                    F
mergo kowe sing ono neng njero ati iki..
                                       Em
kowe sing tak tresnani nganti tekane mati
                                Am
sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

    Am                         G
sak karepmu kowe arep nglarani atiku
       F          G           Am
tak trimo sing penting kowe seneng..
    Am                           G
senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo
       F           G           Am
aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

      G                 F
tresnoku iki kanggo awakmu
     G                  Am
ora iso diganti tekan patiku..
      G                 F
senajane kowe nglarani atiku
       G                      Am
tak trimo sing penting awakmu seneng..

Am
 aku lungo nggolek bondo
                  Em
malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
                 F
opo sakjane karepmu kok kowe tego
               Em
nggawe atiku loro
                                 Am
padahal aku kerjo lan ora neko-neko..
                                   Em
tresnoku mung siji ora bakal terganti
                                    F
mergo kowe sing ono neng njero ati iki..
                                       Em
kowe sing tak tresnani nganti tekane mati
                                Am
sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

    Am                         G
sak karepmu kowe arep nglarani atiku
       F          G           Am
tak trimo sing penting kowe seneng..
    Am                           G
senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo
       F           G           Am
aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

      G                 F
tresnoku iki kanggo awakmu
     G                  Am
ora iso diganti tekan patiku..
      G                 F
senajane kowe nglarani atiku
       G                      Am
tak trimo sing penting awakmu seneng..



Nella Kharisma Feat. Adi Gaclex - Aku Kerjo Ora Golek Rondo

(Intro) Dm C Bb Am

    Dm                         C
sak karepmu kowe arep nglarani atiku
       Bb         C           Dm
tak trimo sing penting kowe seneng..
    Dm                           C
senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo
       Bb          C           Dm
aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

      C                 Bb
tresnoku iki kanggo awakmu
     C                  Dm
ora iso diganti tekan patiku..
      C                 Bb
senajane kowe nglarani atiku
       C                      Dm
tak trimo sing penting awakmu seneng..

Dm
 aku lungo nggolek bondo
                  Am
malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
                 Bb
opo sakjane karepmu kok kowe tego
               Am
nggawe atiku loro
                                 Dm
padahal aku kerjo lan ora neko-neko..
                                   Am
tresnoku mung siji ora bakal terganti
                                    Bb
mergo kowe sing ono neng njero ati iki..
                                       Am
kowe sing tak tresnani nganti tekane mati
                                Dm
sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

    Dm                         C
sak karepmu kowe arep nglarani atiku
       Bb         C           Dm
tak trimo sing penting kowe seneng..
    Dm                           C
senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo
       Bb          C           Dm
aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

      C                 Bb
tresnoku iki kanggo awakmu
     C                  Dm
ora iso diganti tekan patiku..
      C                 Bb
senajane kowe nglarani atiku
       C                      Dm
tak trimo sing penting awakmu seneng..

Dm
 aku lungo nggolek bondo
                  Am
malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
                 Bb
opo sakjane karepmu kok kowe tego
               Am
nggawe atiku loro
                                 Dm
padahal aku kerjo lan ora neko-neko..
                                   Am
tresnoku mung siji ora bakal terganti
                                    Bb
mergo kowe sing ono neng njero ati iki..
                                       Am
kowe sing tak tresnani nganti tekane mati
                                Dm
sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

    Dm                         C
sak karepmu kowe arep nglarani atiku
       Bb         C           Dm
tak trimo sing penting kowe seneng..
    Dm                           C
senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo
       Bb          C           Dm
aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

      C                 Bb
tresnoku iki kanggo awakmu
     C                  Dm
ora iso diganti tekan patiku..
      C                 Bb
senajane kowe nglarani atiku
       C                      Dm
tak trimo sing penting awakmu seneng..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: