Kunci Gitar Nella Kharisma - Bidadari Kesleo (Hip Hop Dangdut Rap X)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) G Em C D

    G          Em
Untumu.. ono kawate
       C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
       G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
        C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      G
Bidadari keseleo
   G
mekso-mekso banget
          Em
nganggo kawat abang ijo
  Em
Pupure medok mirok
      C
katon kandel separo
  C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
      G
Bidadari kesleo
    G
ngempet ngempet banget
       Em
dadi pengen nduwe bojo
 Em
Opo mungkin samar
        C
yen ora keduman jodoh
    C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto

       G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
          C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
           C                  D
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

(Rapp)
 G
aku ra peduli,
  G
senajan elek rupaku
Em
 akeh uwong ngomong
Em
untuku rodo metu
C
 ora bakal tak gubris
C                  D
 jare mbokku aku manis
                  D
yen jarene bapak aku iki rodo mbois

G
 timbangane nyacat
G                Em
 opo wis ayu rupamu

untuku tak kawat
Em
 ra jaluk duit embokmu
C
 sing penting ra bejat
C
koyo kelakuanmu
D
 wis kono ndang minggat
D
senep ku ndelok rupamu

    G          Em
Untumu.. ono kawate
       C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
       G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
        C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      G
Bidadari keseleo
   G
mekso-mekso banget
          Em
nganggo kawat abang ijo
  Em
Pupure medok mirok
      C
katon kandel separo
  C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
      G
Bidadari kesleo
    G
ngempet ngempet banget
       Em
dadi pengen nduwe bojo
 Em
Opo mungkin samar
        C
yen ora keduman jodoh
    C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto

       G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
          C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
           C                  D
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

(Rapp)
 G
aku ra peduli,
  G
senajan elek rupaku
Em
 akeh uwong ngomong
Em
untuku rodo metu
C
 ora bakal tak gubris
C                  D
 jare mbokku aku manis
                  D
yen jarene bapak aku iki rodo mbois

G
 timbangane nyacat
G                Em
 opo wis ayu rupamu

untuku tak kawat
Em
 ra jaluk duit embokmu
C
 sing penting ra bejat
C
koyo kelakuanmu
D
 wis kono ndang minggat
D
senep ku ndelok rupamu

    G          Em
Untumu.. ono kawate
       C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
       G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
        C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      G
Bidadari keseleo
   G
mekso-mekso banget
          Em
nganggo kawat abang ijo
  Em
Pupure medok mirok
      C
katon kandel separo
  C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
      G
Bidadari kesleo
    G
ngempet ngempet banget
       Em
dadi pengen nduwe bojo
 Em
Opo mungkin samar
        C
yen ora keduman jodoh
    C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto

       G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
          C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
           C                  D      G
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..





(Intro) D# Cm G# A#

    D#         Cm
Untumu.. ono kawate
       G#            A#
Ono lomboke, ono kangkunge
       D#               Cm
Yen mrenges.. ketok aslimu
        G#              A#
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      D#
Bidadari keseleo
   D#
mekso-mekso banget
          Cm
nganggo kawat abang ijo
  Cm
Pupure medok mirok
      G#
katon kandel separo
  G#
Dowo untune koyo sungai
A#
bengawan solo, solo
      D#
Bidadari kesleo
    D#
ngempet ngempet banget
       Cm
dadi pengen nduwe bojo
 Cm
Opo mungkin samar
        G#
yen ora keduman jodoh
    G#
Lan opo mungkin amung arep
A#
pengen mlekoto, koto

       D#             Cm
Sing tenang.. ben iso mikir
          G#             A#
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        D#              Cm
Sing penting.. lurus mlakumu
           G#                 A#
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

(Rapp)
 D#
aku ra peduli,
  D#
senajan elek rupaku
Cm
 akeh uwong ngomong
Cm
untuku rodo metu
G#
 ora bakal tak gubris
G#                 A#
 jare mbokku aku manis
                  A#
yen jarene bapak aku iki rodo mbois

D#
 timbangane nyacat
D#               Cm
 opo wis ayu rupamu

untuku tak kawat
Cm
 ra jaluk duit embokmu
G#
 sing penting ra bejat
G#
koyo kelakuanmu
A#
 wis kono ndang minggat
A#
senep ku ndelok rupamu

    D#         Cm
Untumu.. ono kawate
       G#            A#
Ono lomboke, ono kangkunge
       D#               Cm
Yen mrenges.. ketok aslimu
        G#              A#
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      D#
Bidadari keseleo
   D#
mekso-mekso banget
          Cm
nganggo kawat abang ijo
  Cm
Pupure medok mirok
      G#
katon kandel separo
  G#
Dowo untune koyo sungai
A#
bengawan solo, solo
      D#
Bidadari kesleo
    D#
ngempet ngempet banget
       Cm
dadi pengen nduwe bojo
 Cm
Opo mungkin samar
        G#
yen ora keduman jodoh
    G#
Lan opo mungkin amung arep
A#
pengen mlekoto, koto

       D#             Cm
Sing tenang.. ben iso mikir
          G#             A#
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        D#              Cm
Sing penting.. lurus mlakumu
           G#                 A#
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

(Rapp)
 D#
aku ra peduli,
  D#
senajan elek rupaku
Cm
 akeh uwong ngomong
Cm
untuku rodo metu
G#
 ora bakal tak gubris
G#                 A#
 jare mbokku aku manis
                  A#
yen jarene bapak aku iki rodo mbois

D#
 timbangane nyacat
D#               Cm
 opo wis ayu rupamu

untuku tak kawat
Cm
 ra jaluk duit embokmu
G#
 sing penting ra bejat
G#
koyo kelakuanmu
A#
 wis kono ndang minggat
A#
senep ku ndelok rupamu

    D#         Cm
Untumu.. ono kawate
       G#            A#
Ono lomboke, ono kangkunge
       D#               Cm
Yen mrenges.. ketok aslimu
        G#              A#
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      D#
Bidadari keseleo
   D#
mekso-mekso banget
          Cm
nganggo kawat abang ijo
  Cm
Pupure medok mirok
      G#
katon kandel separo
  G#
Dowo untune koyo sungai
A#
bengawan solo, solo
      D#
Bidadari kesleo
    D#
ngempet ngempet banget
       Cm
dadi pengen nduwe bojo
 Cm
Opo mungkin samar
        G#
yen ora keduman jodoh
    G#
Lan opo mungkin amung arep
A#
pengen mlekoto, koto

       D#             Cm
Sing tenang.. ben iso mikir
          G#             A#
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        D#              Cm
Sing penting.. lurus mlakumu
           G#                 A#     D#
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: