Kunci Gitar Nella Kharisma - Atiku Ajur


Tempo  

Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                 E
ajur sak jroning dodoku..

    Am       Em
kok blenjani sumpahmu
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene
  Dm             Am
tegone kowe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) Am Em F C
        Dm Am F E

 Am                 Em
ajur atiku rasane remuk dodoku
   F                      C
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 Dm                   Am
aku ora ngerti opo to salahku
  F                      E
kowe malah milih balen karo mantanmu..

 Am                       Em
aku berkorban kanggo roso tresno iki
  F                    C
tekan patiku tetep tak belani..
  Dm                       Am
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
       F                       E
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

    F          G
sak tenane aku nelongso
    C     Bm   Am
yen kok gawe cidro
  F           G
nanging aku kudu lilo
        E
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                 E
ajur sak jroning dodoku..

    Am       Em
kok blenjani sumpahmu
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene
  Dm             Am
tegone kowe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..

 Am                 Em
ajur atiku rasane remuk dodoku
   F                      C
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 Dm                   Am
aku ora ngerti opo to salahku
  F                      E
kowe malah milih balen karo mantanmu..

 Am                       Em
aku berkorban kanggo roso tresno iki
  F                    C
tekan patiku tetep tak belani..
  Dm                       Am
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
       F                       E
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

    F          G
sak tenane aku nelongso
    C     Bm   Am
yen kok gawe cidro
  F           G
nanging aku kudu lilo
        E
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                 E
ajur sak jroning dodoku..

    Am       Em
kok blenjani sumpahmu
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene
  Dm             Am
tegone kowe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) Am Em F C
        Dm Am F E

    F          G
sak tenane aku nelongso
    C     Bm   Am
yen kok gawe cidro
  F           G
nanging aku kudu lilo
        E
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                 E
ajur sak jroning dodoku..

    Am       Em
kok blenjani sumpahmu
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene
  Dm             Am
tegone kowe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..

Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                 E
ajur sak jroning dodoku..

    Am       Em
kok blenjani sumpahmu
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene
  Dm             Am
tegone kowe ngapusi aku
  F               E            Am
kowe rabi malah karo mantanmu..



Nella Kharisma - Atiku Ajur

Gm           Dm
tansah eling omongmu
D#            Bb
naliko kowe pamit rabi
  Cm              Gm
kaget atiku ngene rasane
 D#                D
ajur sak jroning dodoku..

    Gm       Dm
kok blenjani sumpahmu
 D#              Bb
ndek mbiyen kae ono kene
  Cm             Gm
tegone kowe ngapusi aku
  D#              D
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) Gm Dm D# Bb
        Cm Gm D# D

 Gm                 Dm
ajur atiku rasane remuk dodoku
   D#                     Bb
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 Cm                   Gm
aku ora ngerti opo to salahku
  D#                     D
kowe malah milih balen karo mantanmu..

 Gm                       Dm
aku berkorban kanggo roso tresno iki
  D#                   Bb
tekan patiku tetep tak belani..
  Cm                       Gm
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
       D#                      D
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

    D#         F
sak tenane aku nelongso
    Bb    Am   Gm
yen kok gawe cidro
  D#          F
nanging aku kudu lilo
        D
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Gm           Dm
tansah eling omongmu
D#            Bb
naliko kowe pamit rabi
  Cm              Gm
kaget atiku ngene rasane
 D#                D
ajur sak jroning dodoku..

    Gm       Dm
kok blenjani sumpahmu
 D#              Bb
ndek mbiyen kae ono kene
  Cm             Gm
tegone kowe ngapusi aku
  D#              D
kowe rabi malah karo mantanmu..

 Gm                 Dm
ajur atiku rasane remuk dodoku
   D#                     Bb
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 Cm                   Gm
aku ora ngerti opo to salahku
  D#                     D
kowe malah milih balen karo mantanmu..

 Gm                       Dm
aku berkorban kanggo roso tresno iki
  D#                   Bb
tekan patiku tetep tak belani..
  Cm                       Gm
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
       D#                      D
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

    D#         F
sak tenane aku nelongso
    Bb    Am   Gm
yen kok gawe cidro
  D#          F
nanging aku kudu lilo
        D
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Gm           Dm
tansah eling omongmu
D#            Bb
naliko kowe pamit rabi
  Cm              Gm
kaget atiku ngene rasane
 D#                D
ajur sak jroning dodoku..

    Gm       Dm
kok blenjani sumpahmu
 D#              Bb
ndek mbiyen kae ono kene
  Cm             Gm
tegone kowe ngapusi aku
  D#              D
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) Gm Dm D# Bb
        Cm Gm D# D

    D#         F
sak tenane aku nelongso
    Bb    Am   Gm
yen kok gawe cidro
  D#          F
nanging aku kudu lilo
        D
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Gm           Dm
tansah eling omongmu
D#            Bb
naliko kowe pamit rabi
  Cm              Gm
kaget atiku ngene rasane
 D#                D
ajur sak jroning dodoku..

    Gm       Dm
kok blenjani sumpahmu
 D#              Bb
ndek mbiyen kae ono kene
  Cm             Gm
tegone kowe ngapusi aku
  D#              D
kowe rabi malah karo mantanmu..

Gm           Dm
tansah eling omongmu
D#            Bb
naliko kowe pamit rabi
  Cm              Gm
kaget atiku ngene rasane
 D#                D
ajur sak jroning dodoku..

    Gm       Dm
kok blenjani sumpahmu
 D#              Bb
ndek mbiyen kae ono kene
  Cm             Gm
tegone kowe ngapusi aku
  D#              D            Gm
kowe rabi malah karo mantanmu..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: