Kunci Gitar Nella Kharisma - Alon Alon Wae


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 3

(Intro) C G Am G F C Dm G
        C G Am G F C Dm G

C          G         Am        G
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
  F          C        Dm           G
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
C           G       Am              G
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
   F             C
Mending aku seng lungo
      Dm           G
alon alon kowe tak lalekno

 F           G
Ibarat tresnoku gedhe
        C        Bm     Am
koyok ombak seng nabrak karang
        F             G        C
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

C               G
Wes alon-alon wae
         Am             G
tak lalekne kabeh ceritamu
Dm            Am
Wes tiwas kejeron
      F         G
loro ono njero atiku
C               G
Wes alon-alon wae
         Am             G
tak lalekne kabeh ceritamu
Dm            Am
Wes tiwas kejeron
         F              G
kadung kependem njero dodoku

C
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  G
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang
Am
 tiwas nambah kejeron
Am
 Mergo aku kelangan
G
 mending tak lilakne
G
 Awakmu seng tak sayang
G
 Tresnomu ben ambyar ilang

(Interlude) C G Am G F C Dm G

C          G         Am        G
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
  F          C        Dm           G
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
C           G       Am              G
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
   F             C
Mending aku seng lungo
      Dm           G
alon alon kowe tak lalekno

 F           G
Ibarat tresnoku gedhe
        C        Bm     Am
koyok ombak seng nabrak karang
        F             G        C
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

C               G
Wes alon-alon wae
         Am             G
tak lalekne kabeh ceritamu
Dm            Am
Wes tiwas kejeron
      F         G
loro ono njero atiku
C               G
Wes alon-alon wae
         Am             G
tak lalekne kabeh ceritamu
Dm            Am
Wes tiwas kejeron
         F              G
kadung kependem njero dodoku

C
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  G
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang
Am
 tiwas nambah kejeron
Am
 Mergo aku kelangan
G
 mending tak lilakne
G
 Awakmu seng tak sayang
G
 Tresnomu ben ambyar ilang

(Outro) C G C..





(Intro) D# A# Cm A# G# D# Fm A#
        D# A# Cm A# G# D# Fm A#

D#         A#        Cm        A#
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
  G#         D#       Fm           A#
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
D#          A#      Cm              A#
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
   G#            D#
Mending aku seng lungo
      Fm           A#
alon alon kowe tak lalekno

 G#          A#
Ibarat tresnoku gedhe
        D#       Dm     Cm
koyok ombak seng nabrak karang
        G#            A#       D#
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

D#              A#
Wes alon-alon wae
         Cm             A#
tak lalekne kabeh ceritamu
Fm            Cm
Wes tiwas kejeron
      G#        A#
loro ono njero atiku
D#              A#
Wes alon-alon wae
         Cm             A#
tak lalekne kabeh ceritamu
Fm            Cm
Wes tiwas kejeron
         G#             A#
kadung kependem njero dodoku

D#
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  A#
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang
Cm
 tiwas nambah kejeron
Cm
 Mergo aku kelangan
A#
 mending tak lilakne
A#
 Awakmu seng tak sayang
A#
 Tresnomu ben ambyar ilang

(Interlude) D# A# Cm A# G# D# Fm A#

D#         A#        Cm        A#
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
  G#         D#       Fm           A#
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
D#          A#      Cm              A#
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
   G#            D#
Mending aku seng lungo
      Fm           A#
alon alon kowe tak lalekno

 G#          A#
Ibarat tresnoku gedhe
        D#       Dm     Cm
koyok ombak seng nabrak karang
        G#            A#       D#
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

D#              A#
Wes alon-alon wae
         Cm             A#
tak lalekne kabeh ceritamu
Fm            Cm
Wes tiwas kejeron
      G#        A#
loro ono njero atiku
D#              A#
Wes alon-alon wae
         Cm             A#
tak lalekne kabeh ceritamu
Fm            Cm
Wes tiwas kejeron
         G#             A#
kadung kependem njero dodoku

D#
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  A#
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang
Cm
 tiwas nambah kejeron
Cm
 Mergo aku kelangan
A#
 mending tak lilakne
A#
 Awakmu seng tak sayang
A#
 Tresnomu ben ambyar ilang

(Outro) D# A# D#..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: