Kunci Gitar Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 4

(Intro) F G C C
        F G C C

                  F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G                    C
 Yen aku kangen karo bojomu
C                  F
 Nadyan gawe remok batinmu
G                  C
 Nanging lilakno bojomu

    F             G
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    E             Am
Ati iki nandang asmoro
Am   G F
Mung tetepno atiku
    G                 C
Selawase aku tresno bojomu

Am                                 G
 Saktenane atiku pancen kangen bojomu
                    G
Ra keno pisah mergo tresno wis kadung jeru
F
 Sing ta jakuk mung siji teko awakmu
G                                    
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Am
 Ra perlu tak rapalne mantaro sing komat kamit
G                                    F
 Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
                             G
Sakiki kabeh wis dadi lelakonku
                            C
Lelakon aku arep ngepek bojomu

(Chorus)
                  F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G                    C
 Yen aku kangen karo bojomu
C                  F
 Nadyan gawe remok batinmu
G                  C
 Nanging lilakno bojomu

    F             G
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    E             Am
Ati iki nandang asmoro
Am   G F
Mung tetepno atiku
    G                 C
Selawase aku tresno bojomu

Am                              G
 Apa pancene koe trahe ra iso mikir
                                         F
Tak kiro pancene awakmu kui sing rodo kenthir
                                            G
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
                                      Am
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

                                G
Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
                                        F
Ra usum kaya crito wayang rama lan shinta
                                    G
Usume saiki kanca yo tego mangan kanca
                                        C
Yen panggah ra trimo men e tak kepruk bata

(Chorus)
                  F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G                    C
 Yen aku kangen karo bojomu
C                  F
 Nadyan gawe remok batinmu
G                  C
 Nanging lilakno bojomu

                  F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G                    C
 Yen aku kangen karo bojomu
C                  F
 Nadyan gawe remok batinmu
G                  C
 Nanging lilakno bojomu

    F             G
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    E             Am
Ati iki nandang asmoro
Am   G F               G
Mung tetepno atiku selawase
Am   G F
Mung tetepno atiku
    G                 C
Selawase aku tresno bojomu

(Outro) C





(Intro) A B E E
        A B E E

                  A
Tak jaluk gedhe sepuramu
B                    E
 Yen aku kangen karo bojomu
E                  A
 Nadyan gawe remok batinmu
B                  E
 Nanging lilakno bojomu

    A             B
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    G#            C#m
Ati iki nandang asmoro
C#m  B A
Mung tetepno atiku
    B                 E
Selawase aku tresno bojomu

C#m                                B
 Saktenane atiku pancen kangen bojomu
                    B
Ra keno pisah mergo tresno wis kadung jeru
A
 Sing ta jakuk mung siji teko awakmu
B                                    
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

C#m
 Ra perlu tak rapalne mantaro sing komat kamit
B                                    A
 Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
                             B
Sakiki kabeh wis dadi lelakonku
                            E
Lelakon aku arep ngepek bojomu

(Chorus)
                  A
Tak jaluk gedhe sepuramu
B                    E
 Yen aku kangen karo bojomu
E                  A
 Nadyan gawe remok batinmu
B                  E
 Nanging lilakno bojomu

    A             B
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    G#            C#m
Ati iki nandang asmoro
C#m  B A
Mung tetepno atiku
    B                 E
Selawase aku tresno bojomu

C#m                             B
 Apa pancene koe trahe ra iso mikir
                                         A
Tak kiro pancene awakmu kui sing rodo kenthir
                                            B
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
                                      C#m
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

                                B
Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
                                        A
Ra usum kaya crito wayang rama lan shinta
                                    B
Usume saiki kanca yo tego mangan kanca
                                        E
Yen panggah ra trimo men e tak kepruk bata

(Chorus)
                  A
Tak jaluk gedhe sepuramu
B                    E
 Yen aku kangen karo bojomu
E                  A
 Nadyan gawe remok batinmu
B                  E
 Nanging lilakno bojomu

                  A
Tak jaluk gedhe sepuramu
B                    E
 Yen aku kangen karo bojomu
E                  A
 Nadyan gawe remok batinmu
B                  E
 Nanging lilakno bojomu

    A             B
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    G#            C#m
Ati iki nandang asmoro
C#m  B A               B
Mung tetepno atiku selawase
C#m  B A
Mung tetepno atiku
    B                 E
Selawase aku tresno bojomu

(Outro) E
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: