Kunci Gitar NDX A.K.A - Yowes


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) G Bm Em Dm G
        C Bm Am Cm D

G                        Bm
 rapernah terbayang ning uripku
Em                   Bm  Bm-G
 kowe tego ninggalke awakku
C                      Bm
 janji-janjimu mung palsu
                 Am
kowe nglarani atiku
                    D
lungo karo lanangan pilihanmu

G                    Bm
 rono rene kesandung kenangan
Em                Bm  Bm-G
 seprene aku iseh kelingan
C                       Bm
 kowe sing tak sayang malah ilang
  Am                        D
akhire aku ra nyanding nang pelaminan

Am              Bm
 sak tenane ati iki loro
A                     D
 tapi ku wes ikhlas kowe ro wong liyo

(Chorus)
  G                      Bm
ditinggal lungo pas lagi sayang sayange
 Em                        Bm
atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
   C          Bm
yo wes ra masalah..
         Am         D
mungkin iki wis dalane..

 G                       Bm
ora kelingan kowe nangis ning rangkulanku
 Em                         Dm       G -G/B
eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
   C          Bm
yo wes ra masalah..
Bm A#m Am         D         G  C  G  C
a--ku tanpamu.. bahagia selalu..

G                    Bm
 rono rene kesandung kenangan
Em                Em  D
 seprene aku iseh kelingan
C                       Bm
 kowe sing tak sayang malah ilang
  Am                        D
akhire aku ra nyanding nang pelaminan

Am              Bm
 sak tenane ati iki loro
A                     D
 tapi ku wes ikhlas kowe ro wong liyo

(Chorus)
  G                      Bm
ditinggal lungo pas lagi sayang sayange
 Em                        Bm
atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
   C          Bm
yo wes ra masalah..
         Am         D
mungkin iki wis dalane..

 G                       Bm
ora kelingan kowe nangis ning rangkulanku
 Em                         Dm       G -G/B
eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
   C          Bm
yo wes ra masalah..
Bm A#m Am         D         Am Em Am Em
a--ku tanpamu.. bahagia selalu..

C                            Bm
 aku nek berjuang kowe ne ngilang
                         Em
sak tenane ati wegah kelangan
                       Em
aku wis tenanan jebule kowe dolanan..

C                      Bm
 yo wis ora popo aku lilo
                     Am
senajan ati rasane loro
                           D
kowe tego ninggal aku demi lanangan liyo

(Chorus)
  G                      Bm
ditinggal lungo pas lagi sayang sayange
 Em                        Bm
atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
   C          Bm
yo wes ra masalah..
         Am         D
mungkin iki wis dalane..

 G                       Bm
ora kelingan kowe nangis ning rangkulanku
 Em                -D#m     Dm       G -G/B
eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
   C          Bm
yo wes ra masalah..
Bm A#m Am         D         G  C  G  C
a--ku tanpamu.. bahagia selalu..

     C              G      Cm        G
ho..uwoo.. aku tanpamu.. bahagia selalu..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: