Kunci Gitar NDX A.K.A Ft. PJR - Tak Akoni Aku Sing Salah


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Am G C
        Am G F  E

Am           G       Am
kangen yen kelingan awakmu
G                C
 loro ati mergo aku..
F       G        Em
 mergo atiku suloyo
          Am         Dm
ninggal lungo tanpo kondo..
F  G          Am
 golek tresno sing liyo

G             C
 asmoroku wis bubrah..
Dm    E      Am
 gawe uripmu susah
G            C
neng endi sliramu
Dm   E       Am    A
 aku pengen ketemu..

(Chorus)
               Dm
kabeh iki salahku..
              G
gawe remuk atimu
                   C
aku sing ngucap janji
 Em             Am
aku sing mblenjani
       A      Dm
pancen aku ra biso
        E                    Am
ngobati lan ngganteni tetes eluhmu
  A                  Dm
oooh.. aku pengen ketemu..
  E             Am
ngucap pangapuraku
G      F
kanggo kowe..
       E          F   G   Am
pancen aku sing kudu tok salahke

        G              Am
sampun adoh ono ning moto

tresno suci ilang
                          G
muspro kebacut tak gawe gelo
mbiyene mung tak sio-sio
                        C
uwong sing ngorbanke wektu
tresno kasih mung nggo aku
              F
gawe eluhmu metu
              G
udan raiso mbusak
                 Em
kahananmmu sih pahit
                 Am
amergo watakku gelem
                      Dm
lungo tanpo ngomong pamit
aku ngerti ulatmu
                 F
terlanjur dadi peteng
                G
aku ora jaluk bali
                    Am
roso kangenku tak gawe lerem

Am      G             Am
 tak akoni aku sing salah
gawe ati ajar ngalah
                   G
pancen aku sing kleru
cerito iki malah bubrah
                    C
sosok yang ku banggakan
walau ku bukan pilihan
                     F
aku pasrah marang gusti
                G
tetep kudu bertahan
tur yo piye meneh
Em                Am
 aku wis lilo legowo
                    Dm
nadyan nek ketemu roso
deg-degan njero dodo
                F  
tak cobo sak kuatku
                 G
jodo ra bakal mlayu
                     Am       A
mugo sampeyan urip bareng aku..

(Chorus)
               Dm
kabeh iki salahku..
              G
gawe remuk atimu
                   C
aku sing ngucap janji
 Em             Am
aku sing mblenjani
       A      Dm
pancen aku ra biso
        E                    Am
ngobati lan ngganteni tetes eluhmu
  A                  Dm
oooh.. aku pengen ketemu..
  E             Am
ngucap pangapuraku
G      F
kanggo kowe..
       E          F   G   Am
pancen aku sing kudu tok salahke





(Intro) Gm F A#
        Gm F D#  D

Gm           F       Gm
kangen yen kelingan awakmu
F                A#
 loro ati mergo aku..
D#      F        Dm
 mergo atiku suloyo
          Gm         Cm
ninggal lungo tanpo kondo..
D# F          Gm
 golek tresno sing liyo

F             A#
 asmoroku wis bubrah..
Cm    D      Gm
 gawe uripmu susah
F            A#
neng endi sliramu
Cm   D       Gm    G
 aku pengen ketemu..

(Chorus)
               Cm
kabeh iki salahku..
              F
gawe remuk atimu
                   A#
aku sing ngucap janji
 Dm             Gm
aku sing mblenjani
       G      Cm
pancen aku ra biso
        D                    Gm
ngobati lan ngganteni tetes eluhmu
  G                  Cm
oooh.. aku pengen ketemu..
  D             Gm
ngucap pangapuraku
F      D#
kanggo kowe..
       D          D#  F   Gm
pancen aku sing kudu tok salahke

        F              Gm
sampun adoh ono ning moto

tresno suci ilang
                          F
muspro kebacut tak gawe gelo
mbiyene mung tak sio-sio
                        A#
uwong sing ngorbanke wektu
tresno kasih mung nggo aku
              D#
gawe eluhmu metu
              F
udan raiso mbusak
                 Dm
kahananmmu sih pahit
                 Gm
amergo watakku gelem
                      Cm
lungo tanpo ngomong pamit
aku ngerti ulatmu
                 D#
terlanjur dadi peteng
                F
aku ora jaluk bali
                    Gm
roso kangenku tak gawe lerem

Gm      F             Gm
 tak akoni aku sing salah
gawe ati ajar ngalah
                   F
pancen aku sing kleru
cerito iki malah bubrah
                    A#
sosok yang ku banggakan
walau ku bukan pilihan
                     D#
aku pasrah marang gusti
                F
tetep kudu bertahan
tur yo piye meneh
Dm                Gm
 aku wis lilo legowo
                    Cm
nadyan nek ketemu roso
deg-degan njero dodo
                D# 
tak cobo sak kuatku
                 F
jodo ra bakal mlayu
                     Gm       G
mugo sampeyan urip bareng aku..

(Chorus)
               Cm
kabeh iki salahku..
              F
gawe remuk atimu
                   A#
aku sing ngucap janji
 Dm             Gm
aku sing mblenjani
       G      Cm
pancen aku ra biso
        D                    Gm
ngobati lan ngganteni tetes eluhmu
  G                  Cm
oooh.. aku pengen ketemu..
  D             Gm
ngucap pangapuraku
F      D#
kanggo kowe..
       D          D#  F   Gm
pancen aku sing kudu tok salahke
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: