Kunci Gitar NDX A.K.A Ft.PJR - Konco Tekan Mati


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 5

(Intro) C Am F G

        C
rasah nangis mergo tresno
            Am
ning sandingmu ono konco
        F                    G
rasah dipeksake sak tekane wae
      C 
opo meneh perasaan
      Am
ora kudu nggayuh lintang
        F                   G
diloske wae nadyan roso kabotan

         F      G         C
kekancan kudu wani dadi siji..
      Dm           G        C
paseduluran nganti tekane mati

          C
ngalur ngidul ngulon ngetan
wis nganti sewulan
    Am
awakmu mikirke wedokan
                F                G
sing mbok ceritake tok gedek-gedeke
               C
nanging awakmu malah dadi isin
   G
mergo ditinggalke

    C
hei bro malah koyo karo sopo wae
    Am
aku ra bakal piye-piye
               F                  G
pancen mung isane mung iso ngrungoke
             C
tapi sitik sitik
                 G
aku bakalan ngenei solusine

  C
siji loro telu rungokno omonganku
  Am
papat limo enem sopo reti gawe ayem
  F
pitu wolu songo rasah nangis mergo tresno
  G
sepuluh sewelas rolas
                          C
ndak malah mung tambah kandas

(Chorus)
        C
rasah nangis mergo tresno
            Am
ning sandingmu ono konco
        F                    G
rasah dipeksake sak tekane wae
      C 
opo meneh perasaan
      Am
ora kudu nggayuh lintang
        F                   G
diloske wae nadyan roso kabotan

         F      G         C
kekancan kudu wani dadi siji..
      Dm           G        C
paseduluran nganti tekane mati

          C
pancen konco tekan mati
                  Am
larang regane, raiso dirupiahke
             F                  G
jarang ditemoni tur mesti ngangeni
              C
walaupun tibo tangis
                 G
susah seneng selalu menemani

   C
mending miker utang daripada wedokan
   Am
mending karo konco daripada mung edan
  F                           G
rokok entek rasah bingung kur gari cupitan
      C                         G
opo maneh duit tambah wis jelas entuk utangan

  C
siji loro telu rungokno omonganku
  Am
papat limo enem sopo reti gawe ayem
  F
pitu wolu songo rasah nangis mergo tresno
  G
sepuluh sewelas rolas
                          C
ndak malah mung tambah kandas

(Chorus)
        C
rasah nangis mergo tresno
            Am
ning sandingmu ono konco
        F                    G
rasah dipeksake sak tekane wae
      C 
opo meneh perasaan
      Am
ora kudu nggayuh lintang
        F                   G
diloske wae nadyan roso kabotan

        C
rasah nangis mergo tresno
            Am
ning sandingmu ono konco
        F                    G
rasah dipeksake sak tekane wae
      C 
opo meneh perasaan
      Am
ora kudu nggayuh lintang
        F                   G
diloske wae nadyan roso kabotan

         F      G         C
kekancan kudu wani dadi siji..
      Dm           G        C  G
paseduluran nganti tekane mati





(Intro) F Dm A# C

        F
rasah nangis mergo tresno
            Dm
ning sandingmu ono konco
        A#                   C
rasah dipeksake sak tekane wae
      F 
opo meneh perasaan
      Dm
ora kudu nggayuh lintang
        A#                  C
diloske wae nadyan roso kabotan

         A#     C         F
kekancan kudu wani dadi siji..
      Gm           C        F
paseduluran nganti tekane mati

          F
ngalur ngidul ngulon ngetan
wis nganti sewulan
    Dm
awakmu mikirke wedokan
                A#               C
sing mbok ceritake tok gedek-gedeke
               F
nanging awakmu malah dadi isin
   C
mergo ditinggalke

    F
hei bro malah koyo karo sopo wae
    Dm
aku ra bakal piye-piye
               A#                 C
pancen mung isane mung iso ngrungoke
             F
tapi sitik sitik
                 C
aku bakalan ngenei solusine

  F
siji loro telu rungokno omonganku
  Dm
papat limo enem sopo reti gawe ayem
  A#
pitu wolu songo rasah nangis mergo tresno
  C
sepuluh sewelas rolas
                          F
ndak malah mung tambah kandas

(Chorus)
        F
rasah nangis mergo tresno
            Dm
ning sandingmu ono konco
        A#                   C
rasah dipeksake sak tekane wae
      F 
opo meneh perasaan
      Dm
ora kudu nggayuh lintang
        A#                  C
diloske wae nadyan roso kabotan

         A#     C         F
kekancan kudu wani dadi siji..
      Gm           C        F
paseduluran nganti tekane mati

          F
pancen konco tekan mati
                  Dm
larang regane, raiso dirupiahke
             A#                 C
jarang ditemoni tur mesti ngangeni
              F
walaupun tibo tangis
                 C
susah seneng selalu menemani

   F
mending miker utang daripada wedokan
   Dm
mending karo konco daripada mung edan
  A#                          C
rokok entek rasah bingung kur gari cupitan
      F                         C
opo maneh duit tambah wis jelas entuk utangan

  F
siji loro telu rungokno omonganku
  Dm
papat limo enem sopo reti gawe ayem
  A#
pitu wolu songo rasah nangis mergo tresno
  C
sepuluh sewelas rolas
                          F
ndak malah mung tambah kandas

(Chorus)
        F
rasah nangis mergo tresno
            Dm
ning sandingmu ono konco
        A#                   C
rasah dipeksake sak tekane wae
      F 
opo meneh perasaan
      Dm
ora kudu nggayuh lintang
        A#                  C
diloske wae nadyan roso kabotan

        F
rasah nangis mergo tresno
            Dm
ning sandingmu ono konco
        A#                   C
rasah dipeksake sak tekane wae
      F 
opo meneh perasaan
      Dm
ora kudu nggayuh lintang
        A#                  C
diloske wae nadyan roso kabotan

         A#     C         F
kekancan kudu wani dadi siji..
      Gm           C        F  C
paseduluran nganti tekane mati
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: