Kunci Gitar NDX A.K.A Ft. PJR - Anti Kimcil Kimcil Club


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

C              G
 jamane jaman edan
         Am                Em
kimcil jahat saiki mata duitan..
       F          G
rupo bagus ra jaminan
          C           Am
setang bunder wes inceran
     F             G          C
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

C               G
 ora gelem prihatin
        Am                         Em
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     F               G
ada uang abang kau sayang
         C               Am
tak ada uang abang kau buang
      F            G       C
tresnomu nggawe dompetku kelaran

(Intro) C  F G C Bm

Am                   Em
bukan uang yang membuat rasa sayang
F                    C          G
bukan harta yang memadu rasa cinta
Am                 Em
mergo tresno sak tuluse nganggo roso
F                C    G        Am
mergo bondo ora iso.. nuku tresno..

F              G
 cil cepet sadaro
        Em                       Am
sak tuluse tresno ora mandang bondho
F              G
 cil cepet sadaro
         Em                  Am
bondho dunyo mati ra iso digowo
          F              G
aku tak lungo (aku tak lungo)
                  C
golek tombo ati loro..

(Chorus)
C              G
 jamane jaman edan
         Am                Em
kimcil jahat saiki mata duitan..
       F          G
rupo bagus ra jaminan
          C           Am
setang bunder wes inceran
     F             G          C
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

C               G
 ora gelem prihatin
        Am                         Em
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     F               G
ada uang abang kau sayang
         C               Am
tak ada uang abang kau buang
      F            G       C
tresnomu nggawe dompetku kelaran

Am                                    Em
 Kok pendak dino mikirmu urip serba mewah
                                         F
Iso mangan neng angkringan wes alhamdulillah
                                   C
Mbok yo Tulung kowe rasah kakean polah
                    G
Sesok tak jak omah-omah wediku bubrah

Am                                       Em
 Pendak dino jalan-jalan ngemoll karo shoping
                              F
BPKB ku mlebu bank aku dadi pusing
                                   C
Tresno karo kowe ditagih koyo rentenir
                 G             Am
Nek aku rakuat Sue sue dadi gendeng

Am           Em
 Mas aku iki senenge dandan
F
Kudu seng larang
        C             G
Ben disawang tambah sayang
Am               Em
Kabeh mau kudu wani le modali.. mas
F          C     G           Am
BPJS ora payu di nggo ngragati..

F              G
 cil cepet sadaro
        Em                       Am
sak tuluse tresno ora mandang bondho
F              G
 cil cepet sadaro
         Em                  Am
bondho dunyo mati ra iso digowo
          F              G
aku tak lungo (aku tak lungo)
                  C
golek tombo ati loro..

(Chorus)
C              G
 jamane jaman edan
         Am                Em
kimcil jahat saiki mata duitan..
       F          G
rupo bagus ra jaminan
          C           Am
setang bunder wes inceran
     F             G          C
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

C               G
 ora gelem prihatin
        Am                         Em
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     F               G
ada uang abang kau sayang
         C               Am
tak ada uang abang kau buang
      F            G       C     G C
tresnomu nggawe dompetku kelaran..





D              A
 jamane jaman edan
         Bm                F#m
kimcil jahat saiki mata duitan..
       G          A
rupo bagus ra jaminan
          D           Bm
setang bunder wes inceran
     G             A          D
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

D               A
 ora gelem prihatin
        Bm                         F#m
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     G               A
ada uang abang kau sayang
         D               Bm
tak ada uang abang kau buang
      G            A       D
tresnomu nggawe dompetku kelaran

(Intro) D  G A D C#m

Bm                   F#m
bukan uang yang membuat rasa sayang
G                    D          A
bukan harta yang memadu rasa cinta
Bm                 F#m
mergo tresno sak tuluse nganggo roso
G                D    A        Bm
mergo bondo ora iso.. nuku tresno..

G              A
 cil cepet sadaro
        F#m                      Bm
sak tuluse tresno ora mandang bondho
G              A
 cil cepet sadaro
         F#m                 Bm
bondho dunyo mati ra iso digowo
          G              A
aku tak lungo (aku tak lungo)
                  D
golek tombo ati loro..

(Chorus)
D              A
 jamane jaman edan
         Bm                F#m
kimcil jahat saiki mata duitan..
       G          A
rupo bagus ra jaminan
          D           Bm
setang bunder wes inceran
     G             A          D
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

D               A
 ora gelem prihatin
        Bm                         F#m
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     G               A
ada uang abang kau sayang
         D               Bm
tak ada uang abang kau buang
      G            A       D
tresnomu nggawe dompetku kelaran

Bm                                    F#m
 Kok pendak dino mikirmu urip serba mewah
                                         G
Iso mangan neng angkringan wes alhamdulillah
                                   D
Mbok yo Tulung kowe rasah kakean polah
                    A
Sesok tak jak omah-omah wediku bubrah

Bm                                       F#m
 Pendak dino jalan-jalan ngemoll karo shoping
                              G
BPKB ku mlebu bank aku dadi pusing
                                   D
Tresno karo kowe ditagih koyo rentenir
                 A             Bm
Nek aku rakuat Sue sue dadi gendeng

Bm           F#m
 Mas aku iki senenge dandan
G
Kudu seng larang
        D             A
Ben disawang tambah sayang
Bm               F#m
Kabeh mau kudu wani le modali.. mas
G          D     A           Bm
BPJS ora payu di nggo ngragati..

G              A
 cil cepet sadaro
        F#m                      Bm
sak tuluse tresno ora mandang bondho
G              A
 cil cepet sadaro
         F#m                 Bm
bondho dunyo mati ra iso digowo
          G              A
aku tak lungo (aku tak lungo)
                  D
golek tombo ati loro..

(Chorus)
D              A
 jamane jaman edan
         Bm                F#m
kimcil jahat saiki mata duitan..
       G          A
rupo bagus ra jaminan
          D           Bm
setang bunder wes inceran
     G             A          D
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

D               A
 ora gelem prihatin
        Bm                         F#m
dijak mangan ning angkringan kowe isin
     G               A
ada uang abang kau sayang
         D               Bm
tak ada uang abang kau buang
      G            A       D     A D
tresnomu nggawe dompetku kelaran..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: