Kunci Gitar Nawan - Arjuna Kasmaran (Nawanta)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Am G G Am
        Am G G Am

Am
duh cah ayu kang dadi papujanku
  Dm        G     C
rungokno suarane atiku

    Dm          G
aku kangen, aku rindu
        C       F
aku tresno, aku cinta
        Dm          E         Am
kasih sayangku mung kanggo sliramu

     Dm         G
aku ora bakal lali
     C               F
aku ora bakal mblenjani
       Dm      E       Am
marang janji sehidup semati

(Intro) Am G G Am

Am
duh cah ayu kang dadi papujanku
  Dm       G      C
rungokno tangise atiku

    Dm          G
aku kangen, aku rindu
        C       F
aku tresno, aku cinta
        Dm          E         Am
kasih sayangku mung kanggo sliramu

     Dm         G
aku ora bakal lali
     C               F
aku ora bakal mblenjani
       Dm      E       Am
marang janji sehidup semati

(Interlude) Am Dm G C
            Am Dm E Am

  Am                  Dm
umpomo crito ning pewayangan
      G                C
aku arjuna, sliramu srikandi
       Am              Dm
ngucap janji sehidup semati
     E                       Am
mugo Gusti Allah tansah ngejabahi

       Am               Dm
wong tuwomu wis maringi restu
       G                 C
yen sliramu bakal dadi bojoku
        Am           Dm
yen wis kabeh podo setuju
    E                     Am
ayo digowo nggone pak penghulu

(Intro) Am G G Am

Am
duh cah ayu kang dadi papujanku
  Dm       G      C
rungokno tangise atiku

    Dm          G
aku kangen, aku rindu
        C       F
aku tresno, aku cinta
        Dm          E         Am
kasih sayangku mung kanggo sliramu

     Dm         G
aku ora bakal lali
     C               F
aku ora bakal mblenjani
       Dm      E       Am
marang janji sehidup semati

(Interlude) Am Dm G C
            Am Dm E Am

  Am                  Dm
umpomo crito ning pewayangan
      G                C
aku arjuna, sliramu srikandi
       Am              Dm
ngucap janji sehidup semati
     E                       Am
mugo Gusti Allah tansah ngejabahi

       Am               Dm
wong tuwomu wis maringi restu
       G                 C
yen sliramu bakal dadi bojoku
        Am           Dm
yen wis kabeh podo setuju
    E                     Am
ayo digowo nggone pak penghulu
    E                     Am
ayo digowo nggone pak penghulu





(Intro) Fm D# D# Fm
        Fm D# D# Fm

Fm
duh cah ayu kang dadi papujanku
  A#m       D#    G#
rungokno suarane atiku

    A#m         D#
aku kangen, aku rindu
        G#      C#
aku tresno, aku cinta
        A#m         C         Fm
kasih sayangku mung kanggo sliramu

     A#m        D#
aku ora bakal lali
     G#              C#
aku ora bakal mblenjani
       A#m     C       Fm
marang janji sehidup semati

(Intro) Fm D# D# Fm

Fm
duh cah ayu kang dadi papujanku
  A#m      D#     G#
rungokno tangise atiku

    A#m         D#
aku kangen, aku rindu
        G#      C#
aku tresno, aku cinta
        A#m         C         Fm
kasih sayangku mung kanggo sliramu

     A#m        D#
aku ora bakal lali
     G#              C#
aku ora bakal mblenjani
       A#m     C       Fm
marang janji sehidup semati

(Interlude) Fm A#m D# G#
            Fm A#m C Fm

  Fm                  A#m
umpomo crito ning pewayangan
      D#               G#
aku arjuna, sliramu srikandi
       Fm              A#m
ngucap janji sehidup semati
     C                       Fm
mugo Gusti Allah tansah ngejabahi

       Fm               A#m
wong tuwomu wis maringi restu
       D#                G#
yen sliramu bakal dadi bojoku
        Fm           A#m
yen wis kabeh podo setuju
    C                     Fm
ayo digowo nggone pak penghulu

(Intro) Fm D# D# Fm

Fm
duh cah ayu kang dadi papujanku
  A#m      D#     G#
rungokno tangise atiku

    A#m         D#
aku kangen, aku rindu
        G#      C#
aku tresno, aku cinta
        A#m         C         Fm
kasih sayangku mung kanggo sliramu

     A#m        D#
aku ora bakal lali
     G#              C#
aku ora bakal mblenjani
       A#m     C       Fm
marang janji sehidup semati

(Interlude) Fm A#m D# G#
            Fm A#m C Fm

  Fm                  A#m
umpomo crito ning pewayangan
      D#               G#
aku arjuna, sliramu srikandi
       Fm              A#m
ngucap janji sehidup semati
     C                       Fm
mugo Gusti Allah tansah ngejabahi

       Fm               A#m
wong tuwomu wis maringi restu
       D#                G#
yen sliramu bakal dadi bojoku
        Fm           A#m
yen wis kabeh podo setuju
    C                     Fm
ayo digowo nggone pak penghulu
    C                     Fm
ayo digowo nggone pak penghulu
Posted on : by
Advertisement
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.