Kunci Gitar Mas Paijo ft Fazayubdina & Azman - Akad (Jawa)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) G  Am D
        G  Am D

G
jan bungahe tenanan,
G
atiku pas kowe
        Am
njagong loronan mbe aku
   D
mlaku bareng sliramu
       G
njoget bareng mbe aku

  G
nanging yen dinone iki
G
dino seng terakhir
        Am
nanging ku tetep bahagia
 D
aku tansah syukuri
     G
koyo ngene anane

  Am                     D
nanging yen kwe pengen dewekan
      Bm
cepet cepeto dek
           E
ngomongo marang aku
         Am     C
ben aku ora ngarep..
            D
nggawe kowe nelongso

(Chorus)
  G                         Bm
nanging yen wektu ne uwes teko
   Dm          E        Am
ku pengen kowe dadi bojoku
   C        D               Bm       Em
mlaku bebarengan ning srengenge lan udan
   Am                      D
mlayu mlayu mrono, mrene karo nguya nguyu

  G                          Bm
nanging yen mengko sore ne teko
 Dm           E         Am
ijinken ku njogoni sliramu..
  C            D
loronan ngrasakke
        Bm          Em
sikepan neng dowone wektu
  Am              D       G    Am D
gelem ra dek kowe dadi koncoku

(Interlude) C  Bm  C  D

  Am                     D
nanging yen kwe pengen dewekan
      Bm
cepet cepeto dek
           E
ngomongo marang aku
         Am     C
ben aku ora ngarep..
            D
nggawe kowe nelongso

(Chorus)
  G                         Bm
nanging yen wektu ne uwes teko
   Dm          E        Am
ku pengen kowe dadi bojoku
   C        D               Bm       Em
mlaku bebarengan ning srengenge lan udan
   Am                      D
mlayu mlayu mrono, mrene karo nguya nguyu

  G                         Bm
nanging yen mengko pisahane wes teko
 Dm           E         Am
ijinken ku njogoni sliramu..
  C            D
loronan ngrasakke
        Bm          Em
sikepan neng dowone wektu
  Am              D       G    E
gelem ra dek kowe dadi koncoku
  Am              D       Bm   E
gelem ra dek kowe dadi koncoku
  Am              D           G
gelem ra dek kowe dadi... bojoku





(Intro) A  Bm E
        A  Bm E

A
jan bungahe tenanan,
A
atiku pas kowe
        Bm
njagong loronan mbe aku
   E
mlaku bareng sliramu
       A
njoget bareng mbe aku

  A
nanging yen dinone iki
A
dino seng terakhir
        Bm
nanging ku tetep bahagia
 E
aku tansah syukuri
     A
koyo ngene anane

  Bm                     E
nanging yen kwe pengen dewekan
      C#m
cepet cepeto dek
           F#
ngomongo marang aku
         Bm     D
ben aku ora ngarep..
            E
nggawe kowe nelongso

(Chorus)
  A                         C#m
nanging yen wektu ne uwes teko
   Em          F#       Bm
ku pengen kowe dadi bojoku
   D        E               C#m      F#m
mlaku bebarengan ning srengenge lan udan
   Bm                      E
mlayu mlayu mrono, mrene karo nguya nguyu

  A                          C#m
nanging yen mengko sore ne teko
 Em           F#        Bm
ijinken ku njogoni sliramu..
  D            E
loronan ngrasakke
        C#m         F#m
sikepan neng dowone wektu
  Bm              E       A    Bm E
gelem ra dek kowe dadi koncoku

(Interlude) D  C#m  D  E

  Bm                     E
nanging yen kwe pengen dewekan
      C#m
cepet cepeto dek
           F#
ngomongo marang aku
         Bm     D
ben aku ora ngarep..
            E
nggawe kowe nelongso

(Chorus)
  A                         C#m
nanging yen wektu ne uwes teko
   Em          F#       Bm
ku pengen kowe dadi bojoku
   D        E               C#m      F#m
mlaku bebarengan ning srengenge lan udan
   Bm                      E
mlayu mlayu mrono, mrene karo nguya nguyu

  A                         C#m
nanging yen mengko pisahane wes teko
 Em           F#        Bm
ijinken ku njogoni sliramu..
  D            E
loronan ngrasakke
        C#m         F#m
sikepan neng dowone wektu
  Bm              E       A    F#
gelem ra dek kowe dadi koncoku
  Bm              E       C#m  F#
gelem ra dek kowe dadi koncoku
  Bm              E           A
gelem ra dek kowe dadi... bojoku
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: