Kunci Gitar Mahesa - Ngelabur Langit


Tempo  

(Intro) Am G Am
        F G C
        Dm Em Dm G Am

  Am   G            Am
Nabur uyah nong segoro
      F      G          C
Sing ono artine paran paran
     F             G
Podo koyo ngelabur langit
C   Bm   Am
Manasi geni
   F        G         Am
yo sing ono lekas putuse

(Intro) F G Am

  Am   G          Am
Koyo.. welas sun iki
       F       G       C
Nong riko nono putus putuse
     F         G
Podo koyo dene kendang
  C     Bm  Am
ditabut selisih
  F        G           Am
Welas isun sing riko gape

(Chorus)
     F
Wis uwis.. (Wis uwis..)
 C
uwis.. (uwis..)
       Dm
Dinggo paran
               Am
ngrageni manuk miber
       F
Nong kene.. (Nong kene)
 C
isun.. (isun)
     Dm
Duwe segudang welas
     Em
Duwe segudang asih
       Dm          G         Am
Dinggo paran magih golet liyane

(Interlude) F C Dm Am
            F C Dm Em Dm G Am

  Am   G            Am
Nabur uyah nong segoro
      F      G          C
Sing ono artine paran paran
     F             G
Podo koyo ngelabur langit
C   Bm   Am
Manasi geni
   F        G         Am
yo sing ono lekas putuse

(Intro) F G Am

  Am   G          Am
Koyo.. welas sun iki
       F       G       C
Nong riko nono putus putuse
     F         G
Podo koyo dene kendang
  C     Bm  Am
ditabut selisih
  F        G           Am
Welas isun sing riko gape

(Chorus)
     F
Wis uwis.. (Wis uwis..)
 C
uwis.. (uwis..)
       Dm
Dinggo paran
               Am
ngrageni manuk miber
       F
Nong kene.. (Nong kene)
 C
isun.. (isun)
     Dm
Duwe segudang welas
     Em
Duwe segudang asih
       Dm          G         Am
Dinggo paran magih golet liyane

     F
Wis uwis.. (Wis uwis..)
 C
uwis.. (uwis..)
       Dm
Dinggo paran
               Am
ngrageni manuk miber
       F
Nong kene.. (Nong kene)
 C
isun.. (isun)
     Dm
Duwe segudang welas
     Em
Duwe segudang asih
       Dm          G         Am
Dinggo paran magih golet liyane

(Outro) F G Am



Mahesa - Ngelabur Langit

(Intro) Fm D# Fm
        C# D# G#
        A#m Cm A#m D# Fm

  Fm   D#           Fm
Nabur uyah nong segoro
      C#     D#         G#
Sing ono artine paran paran
     C#            D#
Podo koyo ngelabur langit
G#  Gm   Fm
Manasi geni
   C#       D#        Fm
yo sing ono lekas putuse

(Intro) C# D# Fm

  Fm   D#         Fm
Koyo.. welas sun iki
       C#      D#      G#
Nong riko nono putus putuse
     C#        D#
Podo koyo dene kendang
  G#    Gm  Fm
ditabut selisih
  C#       D#          Fm
Welas isun sing riko gape

(Chorus)
     C#
Wis uwis.. (Wis uwis..)
 G#
uwis.. (uwis..)
       A#m
Dinggo paran
               Fm
ngrageni manuk miber
       C#
Nong kene.. (Nong kene)
 G#
isun.. (isun)
     A#m
Duwe segudang welas
     Cm
Duwe segudang asih
       A#m         D#        Fm
Dinggo paran magih golet liyane

(Interlude) C# G# A#m Fm
            C# G# A#m Cm A#m D# Fm

  Fm   D#           Fm
Nabur uyah nong segoro
      C#     D#         G#
Sing ono artine paran paran
     C#            D#
Podo koyo ngelabur langit
G#  Gm   Fm
Manasi geni
   C#       D#        Fm
yo sing ono lekas putuse

(Intro) C# D# Fm

  Fm   D#         Fm
Koyo.. welas sun iki
       C#      D#      G#
Nong riko nono putus putuse
     C#        D#
Podo koyo dene kendang
  G#    Gm  Fm
ditabut selisih
  C#       D#          Fm
Welas isun sing riko gape

(Chorus)
     C#
Wis uwis.. (Wis uwis..)
 G#
uwis.. (uwis..)
       A#m
Dinggo paran
               Fm
ngrageni manuk miber
       C#
Nong kene.. (Nong kene)
 G#
isun.. (isun)
     A#m
Duwe segudang welas
     Cm
Duwe segudang asih
       A#m         D#        Fm
Dinggo paran magih golet liyane

     C#
Wis uwis.. (Wis uwis..)
 G#
uwis.. (uwis..)
       A#m
Dinggo paran
               Fm
ngrageni manuk miber
       C#
Nong kene.. (Nong kene)
 G#
isun.. (isun)
     A#m
Duwe segudang welas
     Cm
Duwe segudang asih
       A#m         D#        Fm
Dinggo paran magih golet liyane

(Outro) C# D# Fm
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: