Kunci Gitar LSista - Lanangan Ra Mutu


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 4

(Intro) F G Em Am
        F G C

  F         G
pisan ketemuan
          Em           Am
lanang ngomongke katresnan
   F           G
ngajak balen kapan
           C
sok ngroso jagoan
 F           G
omongan sok alus
          Em        Am
ning lambene muni fulus
    F           G
ngroso paling bagus
        C
padahal ko' wedus

 F         G
aku kudu piye
          Em       Am
wis bacut katut atine
    F          G
nganti bondo dunyo
          C
wis entek entekan
      F           G
bacut tresno slirane
            Em       Am
nanging sak karepe dewe
  F        G            C
kabehane bubar mung marai edan

(Chorus)
  F                G
telah ambyar entek entekan
     Em            Am
bondoku.. mubal ra karuan
          F
mung nggo dapurmu
         G               C
sing pas ra mutu.. bul pabu..
           C
mung gur modal untu

      F                    G
ning awal ngomong ra selak tenanan
    Em              Am
akhire.. mung malik kahanan
      F              G
tak kiro tenan bul kowe..
       C
mung dolanan..

    F                       G
wis cul buyer ambyar batin iki
             Em
jebul mung diapusi
            Am
lanangan ra mbejaji
            F
manise ning awal ketemu
      G
le ngeyakinke aku
       C
nganti tego nyidro bojomu

    F                        G
akhire petung mburi mung kapusan
            Em               Am
saiki kabeh bosokmu uwis konangan
        F                  G
bingung atiku kesel ra karuan
               C
nanging kudu piye maneh wis kahanan

(Chorus)
  F                G
telah ambyar entek entekan
     Em            Am
bondoku.. mubal ra karuan
          F
mung nggo dapurmu
         G               C
sing pas ra mutu.. bul pabu..
           C
mung gur modal untu

      F                    G
ning awal ngomong ra selak tenanan
    Em              Am
akhire.. mung malik kahanan
      F              G
tak kiro tenan bul kowe..
       C
mung dolanan..

   F
mbiyene ning awal
          G
cangkeme ncen manis tenan
  Em
jebul tibo mburi
        Am
sifatmu bosok tenanan
   F
menclok rono, menclok rene
     G
mung ngumbar katresnan
   C
kroso bagus dewe
       C
lagake koyo pangeran

   F
janji-janji setyo kabeh
     G
mung amergo bondo
    Em
tresno sing tak nduweni
      Am
kabeh ra ono guno
  F
jebul kowe kuwi
          G
mung buto rupo menungso
  C
ketok apik ning njobo
       C
jebul njerone olo

(Chorus)
  F                G
telah ambyar entek entekan
     Em            Am
bondoku.. mubal ra karuan
          F
mung nggo dapurmu
         G               C
sing pas ra mutu.. bul pabu..
           C
mung gur modal untu

      F                    G
ning awal ngomong ra selak tenanan
    Em              Am
akhire.. mung malik kahanan
      F              G
tak kiro tenan bul kowe..
       C
mung dolanan..

F       G             Em  Am
mas.. kowe wis tak culke
      F        G      C
mergo kowe sak penake dewe
F       G          Em        Am
mas.. mugo bahagiakno wong liyo
   F           G         C
gandeng meneh aku wis ra biso

(Chorus)
  F                G
telah ambyar entek entekan
     Em            Am
bondoku.. mubal ra karuan
          F
mung nggo dapurmu
         G               C
sing pas ra mutu.. bul pabu..
           C
mung gur modal untu

      F                    G
ning awal ngomong ra selak tenanan
    Em              Am
akhire.. mung malik kahanan
      F              G
tak kiro tenan bul kowe..
       C
mung dolanan..

 F             G
atiku wis rilo tenanan
     Em                Am
katimbang.. mung terus kelaran
         F           G
yen kon mbaleni tali katresnan
    C
aku wis, ra iso tenanan

    F               G
aku wis ikhlas, aku wis lilo
    Em            Am
aku wis.. cukup bahagio
      F          G           C
tanpo kowe.. uripku luwih merdiko



LSista - Lanangan Ra Mutu

(Intro) A B G#m C#m
        A B E

  A         B
pisan ketemuan
          G#m          C#m
lanang ngomongke katresnan
   A           B
ngajak balen kapan
           E
sok ngroso jagoan
 A           B
omongan sok alus
          G#m       C#m
ning lambene muni fulus
    A           B
ngroso paling bagus
        E
padahal ko' wedus

 A         B
aku kudu piye
          G#m      C#m
wis bacut katut atine
    A          B
nganti bondo dunyo
          E
wis entek entekan
      A           B
bacut tresno slirane
            G#m      C#m
nanging sak karepe dewe
  A        B            E
kabehane bubar mung marai edan

(Chorus)
  A                B
telah ambyar entek entekan
     G#m           C#m
bondoku.. mubal ra karuan
          A
mung nggo dapurmu
         B               E
sing pas ra mutu.. bul pabu..
           E
mung gur modal untu

      A                    B
ning awal ngomong ra selak tenanan
    G#m             C#m
akhire.. mung malik kahanan
      A              B
tak kiro tenan bul kowe..
       E
mung dolanan..

    A                       B
wis cul buyer ambyar batin iki
             G#m
jebul mung diapusi
            C#m
lanangan ra mbejaji
            A
manise ning awal ketemu
      B
le ngeyakinke aku
       E
nganti tego nyidro bojomu

    A                        B
akhire petung mburi mung kapusan
            G#m              C#m
saiki kabeh bosokmu uwis konangan
        A                  B
bingung atiku kesel ra karuan
               E
nanging kudu piye maneh wis kahanan

(Chorus)
  A                B
telah ambyar entek entekan
     G#m           C#m
bondoku.. mubal ra karuan
          A
mung nggo dapurmu
         B               E
sing pas ra mutu.. bul pabu..
           E
mung gur modal untu

      A                    B
ning awal ngomong ra selak tenanan
    G#m             C#m
akhire.. mung malik kahanan
      A              B
tak kiro tenan bul kowe..
       E
mung dolanan..

   A
mbiyene ning awal
          B
cangkeme ncen manis tenan
  G#m
jebul tibo mburi
        C#m
sifatmu bosok tenanan
   A
menclok rono, menclok rene
     B
mung ngumbar katresnan
   E
kroso bagus dewe
       E
lagake koyo pangeran

   A
janji-janji setyo kabeh
     B
mung amergo bondo
    G#m
tresno sing tak nduweni
      C#m
kabeh ra ono guno
  A
jebul kowe kuwi
          B
mung buto rupo menungso
  E
ketok apik ning njobo
       E
jebul njerone olo

(Chorus)
  A                B
telah ambyar entek entekan
     G#m           C#m
bondoku.. mubal ra karuan
          A
mung nggo dapurmu
         B               E
sing pas ra mutu.. bul pabu..
           E
mung gur modal untu

      A                    B
ning awal ngomong ra selak tenanan
    G#m             C#m
akhire.. mung malik kahanan
      A              B
tak kiro tenan bul kowe..
       E
mung dolanan..

A       B             G#m C#m
mas.. kowe wis tak culke
      A        B      E
mergo kowe sak penake dewe
A       B          G#m       C#m
mas.. mugo bahagiakno wong liyo
   A           B         E
gandeng meneh aku wis ra biso

(Chorus)
  A                B
telah ambyar entek entekan
     G#m           C#m
bondoku.. mubal ra karuan
          A
mung nggo dapurmu
         B               E
sing pas ra mutu.. bul pabu..
           E
mung gur modal untu

      A                    B
ning awal ngomong ra selak tenanan
    G#m             C#m
akhire.. mung malik kahanan
      A              B
tak kiro tenan bul kowe..
       E
mung dolanan..

 A             B
atiku wis rilo tenanan
     G#m               C#m
katimbang.. mung terus kelaran
         A           B
yen kon mbaleni tali katresnan
    E
aku wis, ra iso tenanan

    A               B
aku wis ikhlas, aku wis lilo
    G#m           C#m
aku wis.. cukup bahagio
      A          B           E
tanpo kowe.. uripku luwih merdiko
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: