Kunci Gitar LSista - Jalaranku


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C G Am Em
        F C G G

  C          G
Banyu moto deres mili
       Am          Em
netes ono neng pipiku,
       F             C
Ngrasakke perih neng batinku
       G
naliko ilang tresnamu..

C                  G
Tresno sing mbiyen tok jogo
         Am            Em
tresno tulus mring awakku,
        F            C
Nanging wis ilang luntur mergo
    G                C
aku wis gawe atimu kuciwo..

       G         Am
Bola-bali tak apusi
         Em          F
aku sing blenjani janji,
       C       G
Natu lorone atimu
       G        C
gawe nelongso batinmu..
      G          Am
Saiki aku sing loro
         Em          F
tresnamu mbok gowo lungo,
          C         G
Jroning dodoku lagi kroso
     G               C
yen atiku banget tresno..

                 G
Atiku ra biso nrimo
                        Am
yen kowe gandeng wong liyo,
                  Em
Jujur jero batin iki
                      F
isih nduweni roso tresno,
                   C
Nanging tak coba lilo
                      G
pasrah marang sing kuoso,
                G
Mergo polahku dewe
                 C
sing gawe kowe gelo..
                  G
Aku nyuwun pangapuro
               Am
gawe atimu kelaran,
                   Em
Semua yang kau berikan
                F
malah ku sia-siakan,
            C
Saiki aku paham
              G
aku wis kelewatan,
                 G
Mulo aku kudu nompo
                     C
yen tresnaku kau lupakan..

(Chorus)
              G
Aku sing njalari
         Am      Em
bubaring cerito iki,
      F         G         C
Opo biso kowe bali koyo wingi..
   C        G
Ngapuranen aku
          Am         Em
tulus ko' jroning atimu,
      F              G         C
Aku mohon jangan kau benci diriku..

  C          G
Banyu moto deres mili
       Am          Em
netes ono neng pipiku,
       F             C
Ngrasakke perih neng batinku
       G
naliko ilang tresnamu..

C                  G
Tresno sing mbiyen tok jogo
         Am            Em
tresno tulus mring awakku,
        F            C
Nanging wis ilang luntur mergo
    G                C
aku wis gawe atimu kuciwo..

       G         Am
Bola-bali tak apusi
         Em          F
aku sing blenjani janji,
       C       G
Natu lorone atimu
       G        C
gawe nelongso batinmu..
      G          Am
Saiki aku sing loro
         Em          F
tresnamu mbok gowo lungo,
          C         G
Jroning dodoku lagi kroso
     G               C
yen atiku banget tresno..

                   G
Kowe kudu ngerti rasane
          Am
gelo ati iki,
                  Em
Rasane luwih loro ketimbang
               F
kau tertusuk duri, Sampai kapanpun
   C                    G
ku nantikan engkau kembali
                 G
Dan takkan ku ulangi
                C
semua salahku lagi..
                       G
Kini yang tertinggal hanyalah
              Am
sebuah penyesalan,
                    Em
Semua berakhir, dan aku
                   F
telah engkau campakkan,
              C
Tapi aku percaya
               G
akan rencana Tuhan,
                     G
Mungkin ini jalan terbaik
                    C
yang tlah Tuhan berikan..

(Chorus)
              G
Aku sing njalari
         Am      Em
bubaring cerito iki,
      F         G         C
Opo biso kowe bali koyo wingi..
   C        G
Ngapuranen aku
          Am         Em
tulus ko' jroning atimu,
      F              G         C
Aku mohon jangan kau benci diriku..

              G
Aku sing njalari
         Am      Em
bubaring cerito iki,
      F         G         C
Opo biso kowe bali koyo wingi..
   C        G
Ngapuranen aku
         Am          Em
tulus ko' jroning atimu,
      F              G         C
Aku mohon jangan kau benci diriku..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: