Kunci Gitar Lilis Suryani - Tjai Kopi


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) A  D

       D            A
Hayu teteh urang lumpat
      A           D
Aya ja jaka rek megat
        D          A
Kulat kelet siga monyet
        A           D
Abdi mah inggis kapelet

(Chorus)
      D        A
Cai cai kopi kopi
            A         D
Peupeuriheun dileet moal
        D            A
Calik calik sareng abdi
            A          D
Peupeuriheun pacaket moal

      D         A
Ituh ituh ilih ilih
        A          D
Kasep ka sebet pirigih
        D           A
Kakarek anyar pinanggih
          A              D
Tos wantun ngajakeun linggih

(Chorus)
       D            A
Ulah wakah haseum budi
           A           D
Da abdi mah jalmi nu suci
          D             A
Mang lebarkeun ku geulisna
       A          D   A
Sedihan taya hampura..

(Interlude) D A A D
            D A A D

      D         A
Ituh ituh ilih ilih
        A          D
Kasep ka sebet pirigih
        D           A
Kakarek anyar pinanggih
          A              D
Tos wantun ngajakeun linggih

(Chorus)
       D            A
Ulah wakah haseum budi
           A           D
Da abdi mah jalmi nu suci
          D             A
Mang lebarkeun ku geulisna
       A          D
Sedihan taya hampura..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: