Kunci Gitar Lelly Whatam - Resiko Dadi Penyanyi


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C F G C

C
kok koyo ngene
      F
malah abot sanggane
G
dadi penyanyi..
     C
penyanyi panggung gede
  Am
kadang mulih esuk
              Dm
kowe le ngenteni nganti ngantuk
        F
nanging awakmu
              G
tetap setia menunggu

C
sak bendinane..
         F
aku mung dadi ocehmu
G
mergo atine..
         C
dipendem roso cemburu
  Am
kadang kowe sensi
        Dm
yen aku di cipika cipiki
      F
sabar sayang
        G        C
dirimu slalu dihati

    F
senadyan ora kuat
          C
nanging kowe wegah sambat
          F
mergo tresnamu sing tulus
             G
bakal tak pendem neng ati

(Chorus)
                      F
mungkin wes ngene dalane
     G          Am
aku urip karo kowe
                   F
waton tak lakoni wae
             G          C
sing penting tentrem atine

                    F
mergo tresnaku ro kowe
         G           Am
tambah dino tambah gede
                      F
wes tak tetepke neng ati
       G         C
resiko dadi penyanyi..

(Intro) F G Am
        F G C

C
sak bendinane..
         F
aku mung dadi ocehmu
G
mergo atine..
         C
dipendem roso cemburu
  Am
kadang kowe sensi
        Dm
yen aku di cipika cipiki
      F
sabar sayang
        G        C
dirimu slalu dihati

    F
senadyan ora kuat
          C
nanging kowe wegah sambat
          F
mergo tresnamu sing tulus
             G
bakal tak pendem neng ati

(Chorus)
                      F
mungkin wes ngene dalane
     G          Am
aku urip karo kowe
                   F
waton tak lakoni wae
             G          C
sing penting tentrem atine

                    F
mergo tresnaku ro kowe
         G           Am
tambah dino tambah gede
                      F
wes tak tetepke neng ati
       G         C
resiko dadi penyanyi..

                      F
mungkin wes ngene dalane
     G          Am
aku urip karo kowe
                   F
waton tak lakoni wae
             G          C
sing penting tentrem atine

                    F
mergo tresnaku ro kowe
         G           Am
tambah dino tambah gede
                      F
wes tak tetepke neng ati
       G         C
resiko dadi penyanyi..





(Intro) B E F# B

B
kok koyo ngene
      E
malah abot sanggane
F#
dadi penyanyi..
     B
penyanyi panggung gede
  G#m
kadang mulih esuk
              C#m
kowe le ngenteni nganti ngantuk
        E
nanging awakmu
              F#
tetap setia menunggu

B
sak bendinane..
         E
aku mung dadi ocehmu
F#
mergo atine..
         B
dipendem roso cemburu
  G#m
kadang kowe sensi
        C#m
yen aku di cipika cipiki
      E
sabar sayang
        F#       B
dirimu slalu dihati

    E
senadyan ora kuat
          B
nanging kowe wegah sambat
          E
mergo tresnamu sing tulus
             F#
bakal tak pendem neng ati

(Chorus)
                      E
mungkin wes ngene dalane
     F#         G#m
aku urip karo kowe
                   E
waton tak lakoni wae
             F#         B
sing penting tentrem atine

                    E
mergo tresnaku ro kowe
         F#          G#m
tambah dino tambah gede
                      E
wes tak tetepke neng ati
       F#        B
resiko dadi penyanyi..

(Intro) E F# G#m
        E F# B

B
sak bendinane..
         E
aku mung dadi ocehmu
F#
mergo atine..
         B
dipendem roso cemburu
  G#m
kadang kowe sensi
        C#m
yen aku di cipika cipiki
      E
sabar sayang
        F#       B
dirimu slalu dihati

    E
senadyan ora kuat
          B
nanging kowe wegah sambat
          E
mergo tresnamu sing tulus
             F#
bakal tak pendem neng ati

(Chorus)
                      E
mungkin wes ngene dalane
     F#         G#m
aku urip karo kowe
                   E
waton tak lakoni wae
             F#         B
sing penting tentrem atine

                    E
mergo tresnaku ro kowe
         F#          G#m
tambah dino tambah gede
                      E
wes tak tetepke neng ati
       F#        B
resiko dadi penyanyi..

                      E
mungkin wes ngene dalane
     F#         G#m
aku urip karo kowe
                   E
waton tak lakoni wae
             F#         B
sing penting tentrem atine

                    E
mergo tresnaku ro kowe
         F#          G#m
tambah dino tambah gede
                      E
wes tak tetepke neng ati
       F#        B
resiko dadi penyanyi..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.