Kunci Gitar Kempoters LIGHTS ON - Pantai Klayar (Pop Version)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C Em F G
        C  Em-F
        C  Em-F

C         G/B
 Tulung sawangen..
          F
sawangen aku..
             G
Sing nandang rindu..
C              G/B
 Oh tulung muliho..
            F
Senadyan sedelo
        G
aku wis lilo..

Am        Em
 Samar.. ati iki samar
        F
Yen nganti kowe lali
        G
Janjimu ning pantai klayar
 Am             Em
Samar ati iki samar..
        F         D
Yen nganti kowe tego
        G
ninggal aku ganti pacar..
 C Em Am G F C Dm G
ooo..

    C       G/B   Am   G
Sedelo wae aku ora biso..
     F                      G
Adoh kowe nengopo ninggalke lungo
    C          G/B   Am   G
Sekedep netro aku ora lilo..
         F
Yen kowe nganti gandeng
D          G
 karo wong liyo..
Am  G/B C   Am  G/B C
o.. o.. o.. o.. o.. o..

(Interlude) Dm  Em  F D G

Am        Em
 Samar.. ati iki samar
        F
Yen nganti kowe lali
        G
Janjimu ning pantai klayar
 Am             Em
Samar ati iki samar..
        F         D
Yen nganti kowe tego
        G
ninggal aku ganti pacar..

    C       G/B   Am   G
Sedelo wae aku ora biso..
     F                      G
Adoh kowe nengopo ninggalke lungo
    C          G/B   Am   G
Sekedep netro aku ora lilo..
         F
Yen kowe nganti gandeng
D          G
 karo wong liyo..

    Am        G/B    F
Birune segoro kutho pacitan
F   Em  Dm
Nyimpen janjimu
                G
seprene ra biso ilang
    Am        G/B    F
Birune segoro kutho pacitan
F  Em  Dm              D
Pantai klayar sing nyimpen
       G         C  Em-F
sewu kenangan.. ooo..

(Outro) C  Em-F



Kempoters LIGHTS ON - Pantai Klayar (Pop Version)

(Intro) B D#m E F#
        B  D#m-E
        B  D#m-E

B         F#/A#
 Tulung sawangen..
          E
sawangen aku..
             F#
Sing nandang rindu..
B              F#/A#
 Oh tulung muliho..
            E
Senadyan sedelo
        F#
aku wis lilo..

G#m       D#m
 Samar.. ati iki samar
        E
Yen nganti kowe lali
        F#
Janjimu ning pantai klayar
 G#m            D#m
Samar ati iki samar..
        E         C#
Yen nganti kowe tego
        F#
ninggal aku ganti pacar..
 B D#m G#m F# E B C#m F#
ooo..

    B       F#/A#  G#m  F#
Sedelo wae aku ora biso..
     E                      F#
Adoh kowe nengopo ninggalke lungo
    B          F#/A#  G#m  F#
Sekedep netro aku ora lilo..
         E
Yen kowe nganti gandeng
C#         F#
 karo wong liyo..
G#m F#/A# B   G#m F#/A# B
o.. o..   o.. o.. o..   o..

(Interlude) C#m  D#m  E C# F#

G#m       D#m
 Samar.. ati iki samar
        E
Yen nganti kowe lali
        F#
Janjimu ning pantai klayar
 G#m            D#m
Samar ati iki samar..
        E         C#
Yen nganti kowe tego
        F#
ninggal aku ganti pacar..

    B       F#/A#  G#m  F#
Sedelo wae aku ora biso..
     E                      F#
Adoh kowe nengopo ninggalke lungo
    B          F#/A#  G#m  F#
Sekedep netro aku ora lilo..
         E
Yen kowe nganti gandeng
C#         F#
 karo wong liyo..

    G#m       F#/A#   E
Birune segoro kutho pacitan
E   D#m C#m
Nyimpen janjimu
                F#
seprene ra biso ilang
    G#m       F#/A#   E
Birune segoro kutho pacitan
E  D#m C#m             C#
Pantai klayar sing nyimpen
       F#        B  D#m-E
sewu kenangan.. ooo..

(Outro) B  D#m-E
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: