Kunci Gitar Jules - Tjangkurileung


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C G D G C G D

         C
Tjangkurileung (Tjangkurileung)
         C
Tjangkurileung (Tjangkurileung)
       F        G
Dina dahan ngarangrangan
       C
Abdi nineung (Abdi nineung)
       C
Abdi nineung (Abdi nineung)
      F      G    C
Tisasareng rerencangan

        C          F
Tilas sareng sasakola
       G          C
kiwari kantun waasna
        C          F
Tilas sareng sasakola
       G          C
kiwari kantun waasna

(Interlude) C  C.. C7
            C   F C C.. C7
            C   F C

         C
Tjangkurileung (Tjangkurileung)
         C
Tjangkurileung (Tjangkurileung)
          F    G
eunteup dina dahan coklat
       C
Abdi nineung (Abdi nineung)
       C
Abdi nineung (Abdi nineung)
         F    G    (C)
dikantun ku sobat sobat

(Outro) C G D G C G C C
Posted on : by
Advertisement
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.