Kunci Gitar Joko Sutrisno - Soge Kenangan (Pantai Soge)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 3

(Intro) Em  Bm  C  D
        G  C  Am  D  D

G                 Bm
 Kelingan tekan seprene
C                D
 nalikane gegandengan wayah sore
G                  Bm
 pasuryanmu kang kasorot srengenge
C                    D
 ndek mbiyen ono ing pantai soge

(Intro) Em  Bm  C  D  D

G                   Bm
 prasetyamu kang tansah tak ugemi
C                D
 kasimpen jero.. ono ing ati
G                 Bm
 bakal urip bebarengan tekan pati
C                D             D
 sesandingan geguritan sawiji..

(Chorus)
  G          Bm
Soge.. panggonanmu dadi saksi
       C        A     D
marang loro tresnaku iki
     G            Bm
Slirane.. sing mbiyen setyo ing janji
   C       A          D
saiki ra biso tak duweni
  G          Bm
Soge.. ngertio kekarepanku
   C           A          D
saiki aku mung pingin ketemu

    C               G        Em
Senadyan sedelo wis marem atiku
     Am      D          G
biso gawe tombone kangenku..

(Interlude) Em  Bm  C D G
            Em  Bm  C  D  D

G                 Bm
 Kelingan tekan seprene
C                D
 nalikane gegandengan wayah sore
G                  Bm
 pasuryanmu kang kasorot srengenge
C                    D           D
 ndek mbiyen ono ing pantai soge

(Chorus)
  G          Bm
Soge.. panggonanmu dadi saksi
       C        A     D
marang loro tresnaku iki
     G            Bm
Slirane.. sing mbiyen setyo ing janji
   C       A          D
saiki ra biso tak duweni
  G          Bm
Soge.. ngertio kekarepanku
   C           A          D
saiki aku mung pingin ketemu

    C               G        Em
Senadyan sedelo wis marem atiku
     Am      D          G
biso gawe tombone kangenku..
     Am   D           C      G
biso gawe.. tombone kangenku..





(Intro) Gm  Dm  D#  F
        A#  D#  Cm  F  F

A#                Dm
 Kelingan tekan seprene
D#               F
 nalikane gegandengan wayah sore
A#                 Dm
 pasuryanmu kang kasorot srengenge
D#                   F
 ndek mbiyen ono ing pantai soge

(Intro) Gm  Dm  D#  F  F

A#                  Dm
 prasetyamu kang tansah tak ugemi
D#               F
 kasimpen jero.. ono ing ati
A#                Dm
 bakal urip bebarengan tekan pati
D#               F             F
 sesandingan geguritan sawiji..

(Chorus)
  A#         Dm
Soge.. panggonanmu dadi saksi
       D#       C     F
marang loro tresnaku iki
     A#           Dm
Slirane.. sing mbiyen setyo ing janji
   D#      C          F
saiki ra biso tak duweni
  A#         Dm
Soge.. ngertio kekarepanku
   D#          C          F
saiki aku mung pingin ketemu

    D#              A#       Gm
Senadyan sedelo wis marem atiku
     Cm      F          A#
biso gawe tombone kangenku..

(Interlude) Gm  Dm  D# F A#
            Gm  Dm  D#  F  F

A#                Dm
 Kelingan tekan seprene
D#               F
 nalikane gegandengan wayah sore
A#                 Dm
 pasuryanmu kang kasorot srengenge
D#                   F           F
 ndek mbiyen ono ing pantai soge

(Chorus)
  A#         Dm
Soge.. panggonanmu dadi saksi
       D#       C     F
marang loro tresnaku iki
     A#           Dm
Slirane.. sing mbiyen setyo ing janji
   D#      C          F
saiki ra biso tak duweni
  A#         Dm
Soge.. ngertio kekarepanku
   D#          C          F
saiki aku mung pingin ketemu

    D#              A#       Gm
Senadyan sedelo wis marem atiku
     Cm      F          A#
biso gawe tombone kangenku..
     Cm   F           D#     A#
biso gawe.. tombone kangenku..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.