Kunci Gitar Jihan Audy - Kalah Cepet


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) C

  C                  G
sepet ning pinggir embong
        Am          Em
kalah cepet disaut uwong
  F               C
telat ngomong tresno
          F              G
cintamu digondhol wong liyo

  C          G
nelongso rasane
             Am             Em
sing tak tresno ono sing nduwe
   F                C
nyapo tresno tak pendhem
          F            G      C
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) C G Am Em F C F G
        C G Am Em F C F G C

   C
abote nyonggo tresno
          Am
mung disimpen ning njero dodo
             F            C
ngungkap tresno rasane bimbang
         G
amung bantal tak sayang sayang

     C
suwi yen tresno kowe
          Am
jebul wis ono sing nduwe
       F           C
ora ngiro lan terbayang
        G             C
kalah cepet tresnomu ilang

Am
 tresno tak terbalas rasane loro
G
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
 tiwas kowe tak gowo mimpi
                    E
mergo kependem ing ati
                           E
nganti bantal tak sayang sayang
                          E
jebul tresnomu digondhol ilang..

  C                  G
sepet ning pinggir embong
        Am          Em
kalah cepet disaut uwong
  F               C
telat ngomong tresno
          F              G
cintamu digondhol wong liyo

  C          G
nelongso rasane
             Am             Em
sing tak tresno ono sing nduwe
   F                C
nyapo tresno tak pendhem
          F            G      C
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) C G Am Em F C F G
        C G Am Em F C F G C

   C
abote nyonggo tresno
          Am
mung disimpen ning njero dodo
             F            C
ngungkap tresno rasane bimbang
         G
amung bantal tak sayang sayang

     C
suwi yen tresno kowe
          Am
jebul wis ono sing nduwe
       F           C
ora ngiro lan terbayang
        G             C
kalah cepet tresnomu ilang

Am
 tresno tak terbalas rasane loro
G
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
 tiwas kowe tak gowo mimpi
                    E
mergo kependem ing ati
                           E
nganti bantal tak sayang sayang
                          E
jebul tresnomu digondhol ilang..

  C                  G
sepet ning pinggir embong
        Am          Em
kalah cepet disaut uwong
  F               C
telat ngomong tresno
          F              G
cintamu digondhol wong liyo

  C          G
nelongso rasane
             Am             Em
sing tak tresno ono sing nduwe
   F                C
nyapo tresno tak pendhem
          F            G      C
yen wis getun sambat kalih sinten



Jihan Audy - Kalah Cepet

(Intro) D

  D                  A
sepet ning pinggir embong
        Bm          F#m
kalah cepet disaut uwong
  G               D
telat ngomong tresno
          G              A
cintamu digondhol wong liyo

  D          A
nelongso rasane
             Bm             F#m
sing tak tresno ono sing nduwe
   G                D
nyapo tresno tak pendhem
          G            A      D
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) D A Bm F#m G D G A
        D A Bm F#m G D G A D

   D
abote nyonggo tresno
          Bm
mung disimpen ning njero dodo
             G            D
ngungkap tresno rasane bimbang
         A
amung bantal tak sayang sayang

     D
suwi yen tresno kowe
          Bm
jebul wis ono sing nduwe
       G           D
ora ngiro lan terbayang
        A             D
kalah cepet tresnomu ilang

Bm
 tresno tak terbalas rasane loro
A
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
G
 tiwas kowe tak gowo mimpi
                    F#
mergo kependem ing ati
                           F#
nganti bantal tak sayang sayang
                          F#
jebul tresnomu digondhol ilang..

  D                  A
sepet ning pinggir embong
        Bm          F#m
kalah cepet disaut uwong
  G               D
telat ngomong tresno
          G              A
cintamu digondhol wong liyo

  D          A
nelongso rasane
             Bm             F#m
sing tak tresno ono sing nduwe
   G                D
nyapo tresno tak pendhem
          G            A      D
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) D A Bm F#m G D G A
        D A Bm F#m G D G A D

   D
abote nyonggo tresno
          Bm
mung disimpen ning njero dodo
             G            D
ngungkap tresno rasane bimbang
         A
amung bantal tak sayang sayang

     D
suwi yen tresno kowe
          Bm
jebul wis ono sing nduwe
       G           D
ora ngiro lan terbayang
        A             D
kalah cepet tresnomu ilang

Bm
 tresno tak terbalas rasane loro
A
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
G
 tiwas kowe tak gowo mimpi
                    F#
mergo kependem ing ati
                           F#
nganti bantal tak sayang sayang
                          F#
jebul tresnomu digondhol ilang..

  D                  A
sepet ning pinggir embong
        Bm          F#m
kalah cepet disaut uwong
  G               D
telat ngomong tresno
          G              A
cintamu digondhol wong liyo

  D          A
nelongso rasane
             Bm             F#m
sing tak tresno ono sing nduwe
   G                D
nyapo tresno tak pendhem
          G            A      D
yen wis getun sambat kalih sinten
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: