Kunci Gitar Jihan Audy - Jomblo Happy


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Em...

  Em
kapan aku iso nduwe pacar ganteng lan gemati
  Bm
soko akehe wong lanang ra ono sing nyanthol siji
 C                                       D
opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi
                                       Em
urip cukup ora kurang nanging keroso sepi

                                 Bm
jarene simbokku mikiro sekolah disek
                                          C
bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo
                                     D
terus piye nasibe awakku sing nganti saiki
isih dadi jomblo

    Em                    D
rasane ngenes nek dadi jomblo
                                       Bm
pas nyawang wong liyo sing wes nduwe bojo
                        C
arep dolan isone mung dewe
             D                  Em
ra koyo koncone sing ngejak bojone

                       D
mubeng mubeng muteri kuto
                      Bm
sopo ngerti entuk gebetan
                                   C
ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan
   D               Em
atiku loro sakno tenan

(Chorus)
            Bm
kapan nduwe pacar
        D                       C
pacar mana, pacar mana, pacar mana
       G                Bm
yang bisa membuatku bahagia

        Em                  Bm
senajan jomblo nanging kudu happy
          D                           C
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
                  Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi

(Interlude) Em Bm C D
            Em Bm C D

      Em
pas lagi ngopi
           D
ono wong lanang nganggo klambi abang
                 Bm
kethok ganteng tenan
                     C
ora suwi tak jak kenalan
              D                Em
eh jebule bocahe ngaku isih jomblo

                         Bm
lha sesuke dolan ning omahe
                     D
aku pancal gas sak pole
                             C
tekan nggone malah mbrebes mili
             D                Em
mergo kedhisikan ono sing marani

(Chorus)
            Bm
kapan nduwe pacar
        D                       C
pacar mana, pacar mana, pacar mana
       G                Bm
yang bisa membuatku bahagia

        Em                  Bm
senajan jomblo nanging kudu happy
          D                           C
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
                  Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi

Em
bim salabim abrakadabra
 Bm
aku kudu piye ben ra jomblo maneh
      C
kabeh wes tak lakoni tanpo maen nyeleneh
    D                           Em
tak enteni jodohku nganti aku jeleh

                                 Bm
penting uripku iki ora kurang piknik
                              C
senajan isih jomblo aku ora panik
             C
digowo santai koyo ning pantai
D                                Em
 isih akeh konco sing marakke happy

(Chorus)
            Bm
kapan nduwe pacar
        D                       C
pacar mana, pacar mana, pacar mana
       G                Bm
yang bisa membuatku bahagia

        Em                  Bm
senajan jomblo nanging kudu happy
          D                           C
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
                  Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: