Kunci Gitar Intan Rahma - Wegah Kelangan


Tempo  

Capo di fret 1

Am-Dm                    G
    Rungokno jerit atiku iki
C                            F
 Sing bingung noto roso neng ati
      Dm
Pengenku kowe ngerti..
         G
seng tak pikir saiki..

Dm                     G
 Tulung kowe ojo salah tompo
C                     F
 Ojo mbok pikir aku ngliyo..
      Dm
Kabeh iki kahanan
    G                Am
Ra iso neruske katresnan..

(Chorus)
                 Dm
Jujur aku iseh sayang..
          G
wegah kelangan
                       C
Mergo tresno wes tak patri..
            F
neng njero ati
                    Dm
Nanging arep piye meneh..
          G              C
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A                  Dm
 Njalukku kowe ojo nangis..
           G
mergo lungaku
                  C
Mungkin iki wes ginaris..
             F
dudu penjalukku
               Dm
Nglungani sliramu..
       G             C
abot rasane.. pangapurane..

Dm                       G
 Ora ono niat ngelarani atimu
                               C
Rungokno aku senajane aku sing kleru
                                F
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
                   Dm
Yo mung kanggo awakmu
               Dm
Cukup pisan iki kowe loro ati
G
 Ora tak baleni anggonku
         Am
le nglarani.. aa..ah..

(Chorus)
                 Dm
Jujur aku iseh sayang..
          G
wegah kelangan
                       C
Mergo tresno wes tak patri..
            F
neng njero ati
                    Dm
Nanging arep piye meneh..
          G              C
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A                  Dm
 Njalukku kowe ojo nangis..
           G
mergo lungaku
                  C
Mungkin iki wes ginaris..
             F
dudu penjalukku
               Dm
Nglungani sliramu..
       G             C
abot rasane.. pangapurane..

Dm                  G
 Mung kependem roso tresno
    C                     F
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Dm                    Am
 Pengen langgeng.. yo kuwi karepku
        F                 E    Am
Nangeng wong tuaku ora setuju..

(Chorus)
                 Dm
Jujur aku iseh sayang..
          G
wegah kelangan
                       C
Mergo tresno wes tak patri..
            F
neng njero ati
                    Dm
Nanging arep piye meneh..
          G              C
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A                  Dm
 Njalukku kowe ojo nangis..
           G
mergo lungaku
                  C
Mungkin iki wes ginaris..
             F
dudu penjalukku
               Dm
Nglungani sliramu..
       G             C
abot rasane.. pangapurane..

(Outro) C



Intan Rahma - Wegah Kelangan

A#m-D#m                   G#
     Rungokno jerit atiku iki
C#                           F#
 Sing bingung noto roso neng ati
      D#m
Pengenku kowe ngerti..
         G#
seng tak pikir saiki..

D#m                    G#
 Tulung kowe ojo salah tompo
C#                    F#
 Ojo mbok pikir aku ngliyo..
      D#m
Kabeh iki kahanan
    G#               A#m
Ra iso neruske katresnan

(Chorus)
                 D#m
Jujur aku iseh sayang..
          G#
wegah kelangan
                       C#
Mergo tresno wes tak patri..
            F#
neng njero ati
                    D#m
Nanging arep piye meneh..
          G#             C#
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A#                 D#m
 Njalukku kowe ojo nangis..
           G#
mergo lungaku
                  C#
Mungkin iki wes ginaris..
             F#
dudu penjalukku
               D#m
Nglungani sliramu..
       G#            C#
abot rasane.. pangapurane..

D#m                      G#
 Ora ono niat ngelarani atimu
                               C#
Rungokno aku senajane aku sing kleru
                                F#
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
                   D#m
Yo mung kanggo awakmu
               D#m
Cukup pisan iki kowe loro ati
G#
 Ora tak baleni anggonku
         A#m
le nglarani.. aa..ah..

(Chorus)
                 D#m
Jujur aku iseh sayang..
          G#
wegah kelangan
                       C#
Mergo tresno wes tak patri..
            F#
neng njero ati
                    D#m
Nanging arep piye meneh..
          G#             C#
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A#                 D#m
 Njalukku kowe ojo nangis..
           G#
mergo lungaku
                  C#
Mungkin iki wes ginaris..
             F#
dudu penjalukku
               D#m
Nglungani sliramu..
       G#            C#
abot rasane.. pangapurane..

D#m                 G#
 Mung kependem roso tresno
    C#                    F#
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
D#m                   A#m
 Pengen langgeng.. yo kuwi karepku
        F#                F    A#m
Nangeng wong tuaku ora setuju..

(Chorus)
                 D#m
Jujur aku iseh sayang..
          G#
wegah kelangan
                       C#
Mergo tresno wes tak patri..
            F#
neng njero ati
                    D#m
Nanging arep piye meneh..
          G#             C#
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A#                 D#m
 Njalukku kowe ojo nangis..
           G#
mergo lungaku
                  C#
Mungkin iki wes ginaris..
             F#
dudu penjalukku
               D#m
Nglungani sliramu..
       G#            C#
abot rasane.. pangapurane..

(Outro) C#
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: