Kunci Gitar Intan Rahma - Ndugal Kumat


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Am Dm G E
        Am Dm G E
        Am Dm G E

        Am                  Dm
Kowe mbiyen wis tau ngomong janji
       G                     C
Arep nglereni mendeme karo judi..
           Am                Dm
Nanging ngopo saiki kok mbalelo..
        E                     Am
Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo..

       Am                 Dm
Dadi bojo aku nggenah wis weling
          G                 C
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
          Am                Dm
Yen tok teruske aku trimo nglungani
          E                   Am
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

        G
Durung oleh aku jare wis tobat
            G
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
        G
Yen diteruske aku ra kuat sambat
        E                 Am
Cukup semene wae.. aku njaluk pegat..

(Chorus)
Am                                 Dm
 Salahe.. (salahe) Salahe mendem wae
                                G
salahe.. (salahe) Salahe judi wae
                                   E
salahe.. (salahe) Salah yen diteruske..

Am                                 Dm
 Karepe.. (karepe) Karepe menang dewe
                                  G
senenge (senenge) Senenge nyepelekke
                                 E  Am
rasane (rasane) Pengen bubaran wae..

        Am            Dm
Trimo lereni aku opo ndugalmu
           G             C
Yen pancen isih tresno tulung uwisono..
 Am                  D
Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat
      E                            Am
Cukup tak jarke wae timbang dadi rame..

       Am                 Dm
Dadi bojo aku nggenah wis weling
          G                 C
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
          Am                Dm
Yen tok teruske aku trimo nglungani
          E                   Am
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

        G
Durung oleh aku jare wis tobat
            G
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
        G
Yen diteruske aku ra kuat sambat
        E                       Am
Cukup semene wae.. aku njaluk pegat..

(Chorus)
Am                                 Dm
 Salahe.. (salahe) Salahe mendem wae
                                G
salahe.. (salahe) Salahe judi wae
                                   E
salahe.. (salahe) Salah yen diteruske..

Am                                 Dm
 Karepe.. (karepe) Karepe menang dewe
                                  G
senenge (senenge) Senenge nyepelekke
                                 E
rasane (rasane) Pengen bubaran wae..

(Intro) Am Dm G E
        Am Dm G E

        G
Durung oleh aku jare wis tobat
            G
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
        G
Yen diteruske aku ra kuat sambat
        E                       Am
Cukup semene wae.. aku njaluk pegat..

(Chorus)
Am                                 Dm
 Salahe.. (salahe) Salahe mendem wae
                                G
salahe.. (salahe) Salahe judi wae
                                   E
salahe.. (salahe) Salah yen diteruske..

Am                                 Dm
 Karepe.. (karepe) Karepe menang dewe
                                  G
senenge (senenge) Senenge nyepelekke
                                 E
rasane (rasane) Pengen bubaran wae..

Am                                 Dm
 Salahe.. (salahe) Salahe mendem wae
                                G
salahe.. (salahe) Salahe judi wae
                                   E
salahe.. (salahe) Salah yen diteruske..

Am                                 Dm
 Karepe.. (karepe) Karepe menang dewe
                                  G
senenge (senenge) Senenge nyepelekke
                                 E  Am
rasane (rasane) Pengen bubaran wae..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: