Kunci Gitar Intan Rahma - Leda Lede


Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) G C

   C           G             Am
Mbiyen kowe ngomong wes ra sudi..
  Dm                    G
Saiki kowe nuntut aku bali..
 Em         A             Dm
Opo kowe pantes tak langgati..
 G                   C
Aku iseh wedi mbok larani..

 C        G            Am
Atiku iki wes kadung loro..
    Dm                   G
Wes dadi kebacut ilang roso..
    Em         A
Tresnoku wes sudo
        Dm
Ra koyo dek jaman semono
 G                       C
Atiku wes kanggo uwong liyo..

(Chorus)
     C      G                  Am
Leda lede lungo teko sak penak'e..
    Dm    G                  C
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
C-Bm-Am                    Dm
       Aku mbiyen mbok siakke
                G                   C
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

            C                G
Ora tak getuni, ora tak tangisi
               Am                Em
Lungamu neng endi aku ora nggoleki
               F               C
Wes kadung kelaran ati ora karuan
               Dm               G
Wes bubrah kahanan rosoku uwes ilang

              C                 G
Wes lalekke wae, aku ora nggondeli
             Am                 Em
Atiku mung siji rakuat yen mbaleni
              F                    C
Salahmu dewe mbiyen kowe wes nglarani
           Dm                    G
Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali

(Chorus)
     C      G                  Am
Leda lede lungo teko sak penak'e..
    Dm    G                  C
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
C-Bm-Am                    Dm
       Aku mbiyen mbok siakke
                G                   C
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

(Interlude) C G Am
            Dm G C
            Am  Dm  G  C

 C        G            Am
Atiku iki wes kadung loro
    Dm                   G
Wes dadi kebacut ilang roso
    Em         A
Tresnoku wes sudo
        Dm
Ra koyo dek jaman semono
 G                       C
Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)
     C      G                Am
Leda lede lungo teko sak penake..
    Dm    G                  C
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
C-Bm-Am                   Dm
       Aku biyen mbok siakke
                G                   C
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

     C      G                Am
Leda lede lungo teko sak penake..
    Dm    G                  C
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
C-Bm-Am                   Dm
       Aku biyen mbok siakke
                G                   C
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone



Intan Rahma - Leda Lede

(Intro) A D

   D           A             Bm
Mbiyen kowe ngomong wes ra sudi..
  Em                    A
Saiki kowe nuntut aku bali..
 F#m        B             Em
Opo kowe pantes tak langgati..
 A                   D
Aku iseh wedi mbok larani..

 D        A            Bm
Atiku iki wes kadung loro..
    Em                   A
Wes dadi kebacut ilang roso..
    F#m        B
Tresnoku wes sudo
        Em
Ra koyo dek jaman semono
 A                       D
Atiku wes kanggo uwong liyo..

(Chorus)
     D      A                  Bm
Leda lede lungo teko sak penak'e..
    Em    A                  D
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
D-C#m-Bm                    Em
        Aku mbiyen mbok siakke
                A                   D
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

            D                A
Ora tak getuni, ora tak tangisi
               Bm                F#m
Lungamu neng endi aku ora nggoleki
               G               D
Wes kadung kelaran ati ora karuan
               Em               A
Wes bubrah kahanan rosoku uwes ilang

              D                 A
Wes lalekke wae, aku ora nggondeli
             Bm                 F#m
Atiku mung siji rakuat yen mbaleni
              G                    D
Salahmu dewe mbiyen kowe wes nglarani
           Em                    A
Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali

(Chorus)
     D      A                  Bm
Leda lede lungo teko sak penak'e..
    Em    A                  D
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
D-C#m-Bm                    Em
        Aku mbiyen mbok siakke
                A                   D
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

(Interlude) D A Bm
            Em A D
            Bm  Em  A  D

 D        A            Bm
Atiku iki wes kadung loro
    Em                   A
Wes dadi kebacut ilang roso
    F#m        B
Tresnoku wes sudo
        Em
Ra koyo dek jaman semono
 A                       D
Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)
     D      A                Bm
Leda lede lungo teko sak penake..
    Em    A                  D
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
D-C#m-Bm                   Em
        Aku biyen mbok siakke
                A                   D
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

     D      A                Bm
Leda lede lungo teko sak penake..
    Em    A                  D
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
D-C#m-Bm                   Em
        Aku biyen mbok siakke
                A                   D
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

lihat juga :
Chord Nella Kharisma - Leda Lede

Lihat semua chord Intan Rahma
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: