Kunci Gitar Intan Rahma - Cukup Aku Wae


Tempo  

(Intro) C Am F G C
        F G C Am Dm G

C               Am
 Opo aku kudu lilo..
    F        G           C
Senajan abot neng jero dodo
F      G
 Aku weruh kowe
C           Am
 mlaku rong wong liyo
 Dm              G
Atiku.. keronto ronto..

C                Am
 Opo iki cen dalane..
    F          G        C
Aku ro kowe pancen du jodone
F            G
 Mungkin wes takdire
C           Am
 gusti wes ndalakke
     Dm                      G
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

(Chorus)
         C         G
Ra tak tangisi yen pancen
  Am
kowe pengen ngene
       F    G             C
Cukup aku wae sing ngrasakke
       C        G
Ojo mbaleni nglarani
    Am
ati sing tresno kowe
        F     G        C
Lelakon urip ono balesane..

(Interlude) C F G Em Am F G C

C                  Am
 Kabeh ati nduwe roso
      F           G       C
Bakal kesikso yen di gawe loro
F             G
 Nyawang sing di tresno
C           Am
 Nglanggati wong liyo
       Dm                 G
Bubrah kahanan ati trimo lungo..

C                Am
 Opo iki cen dalane..
    F          G        C
Aku ro kowe pancen du jodone
F            G
 Mungkin wes takdire
C           Am
 gusti wes ndalakke
     Dm                      G
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

(Chorus)
         C         G
Ra tak tangisi yen pancen
  Am
kowe pengen ngene
       F    G             C
Cukup aku wae sing ngrasakke
       C        G
Ojo mbaleni nglarani
    Am
ati sing tresno kowe
        F     G        C
Lelakon urip ono balesane..

         C         G
Ra tak tangisi yen pancen
  Am
kowe pengen ngene
       F    G             C  G
Cukup aku wae sing ngrasakke
       C        G
Ojo mbaleni nglarani
    Am
ati sing tresno kowe
        F     G        C
Lelakon urip ono balesane..

(Outro) F G C
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: