Kunci Gitar GuyonWaton - Ora Masalah


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em
        F C G C G

  C          G        Am   Em
kowe pernah ono ning atiku
   F        G             C
janji ora bakal ninggalke aku
  Dm         G
saiki kowe lungo
     C    G/B  Am
mblenjani janjimu
    Dm
ninggalke loro ning
       G             C    G
njero dodo.. ora masalah..

   C           G
lambemu sing lamis
      Am      Em
gawe atiku keiris
     F         G
ra bakal aku nangis
        C           C7
mergo kuwi wis di garis
      Dm        G
tresnomu koyo telo
   C  G/B       Am
anane mung nyereti
    Dm
bisone gawe loro
       G
lorone ning njero ati..

(Chorus)
 Am
urip ra sah spaneng
         Em
ra ono kowe aku ayem
 F
urip ra sah spaneng
         C        G
ra ono kowe aku seneng

      Am
tresnomu uwis luntur
        Em
aku tak trimo mundur
     F             G     C   G
ketimbang nggawe, atiku ajur..

(Interlude) C G Am Em F C G
            C G Am Em F C G  C G

   C           G
lambemu sing lamis
      Am      Em
gawe atiku keiris
     F         G
ra bakal aku nangis
        C           C7
mergo kuwi wis di garis
      Dm        G
tresnomu koyo telo
   C            Am
anane mung nyereti
    Dm
bisone gawe loro
       G
lorone ning njero ati..

(Chorus)
 Am
urip ra sah spaneng
         Em
ra ono kowe aku ayem
 F
urip ra sah spaneng
         C        G
ra ono kowe aku seneng

      Am
tresnomu uwis luntur
        Em
aku tak trimo mundur
     F             G     C   G
ketimbang nggawe, atiku ajur..

 Am
urip ra sah spaneng
         Em
ra ono kowe aku ayem
 F
urip ra sah spaneng
         C        G
ra ono kowe aku seneng

Am
ora masalah
        Em
sabarku turah turah
     F            G      C
ketimbang nggawe atiku bubrah..
     F            G       C
ketimbang gngawe uripku susah..



GuyonWaton - Ora Masalah

(Intro) D A Bm F#m
        G D A D A

  D          A        Bm   F#m
kowe pernah ono ning atiku
   G        A             D
janji ora bakal ninggalke aku
  Em         A 
saiki kowe lungo
     D    A/C# Bm
mblenjani janjimu
    Em
ninggalke loro ning
       A             D    A
njero dodo.. ora masalah..

   D           A
lambemu sing lamis
      Bm      F#m
gawe atiku keiris
     G         A
ra bakal aku nangis
        D           D7
mergo kuwi wis di garis
      Em        A
tresnomu koyo telo
   D  A/C#      Bm
anane mung nyereti
    Em
bisone gawe loro
       A
lorone ning njero ati..

(Chorus)
 Bm
urip ra sah spaneng
         F#m
ra ono kowe aku ayem
 G
urip ra sah spaneng
         D        A
ra ono kowe aku seneng

      Bm
tresnomu uwis luntur
        F#m
aku tak trimo mundur
     G             A     D   A
ketimbang nggawe, atiku ajur..

(Interlude) D A Bm F#m G D A
            D A Bm F#m G D A  D A

   D           A
lambemu sing lamis
      Bm      F#m
gawe atiku keiris
     G         A
ra bakal aku nangis
        D           D7
mergo kuwi wis di garis
      Em        A
tresnomu koyo telo
   D            Bm
anane mung nyereti
    Em
bisone gawe loro
       A
lorone ning njero ati..

(Chorus)
 Bm
urip ra sah spaneng
         F#m
ra ono kowe aku ayem
 G
urip ra sah spaneng
         D        A
ra ono kowe aku seneng

      Bm
tresnomu uwis luntur
        F#m
aku tak trimo mundur
     G             A     D   A
ketimbang nggawe, atiku ajur..

 Bm
urip ra sah spaneng
         F#m
ra ono kowe aku ayem
 G
urip ra sah spaneng
         D        A
ra ono kowe aku seneng

Bm
ora masalah
        F#m
sabarku turah turah
     G            A      D
ketimbang nggawe atiku bubrah..
     G            A       D
ketimbang gngawe uripku susah..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: