Kunci Gitar Eny Sagita - Atiku Jembar Koyo Segoro (AJKS)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 5

(Intro) Dm G C E

 Am    Em
aku ra nyongko
      F         C
bakal ngene akhire
     Dm      
ra kepikiran
     G        C  E
dadi remuk atiku
 Am   Em
atiku lungkrah
        F         C
mergo kahananku bubrah
     Dm
cobo tak eling
  G        C  E
loro ning ati

   Am       Em
mbiyen kowe tresno
        F          C
malas saiki kowe lungo
    Dm
aku mbok tinggal
      G           C  E
malah karo wong liyo
   Am            Em
nyesek roso ning dodoku
          F          C
trenyuh roso ning atiku
      Dm      G          C  C
kok kowe tego ninggalke aku

  F           G
kowe tau ning uripku
  Em          Am
kowe tau ning atiku
     Dm
ra bakal ilang..
     G
ra bakal ilang..

(Chorus)
   C            Em
omonganmu sak wetoro
      Am
marai ati nelongso
          Dm      G            C
nanging senadyan atiku sih tresno
        C           Em
bendino mung ngelus dodo
         Am
kelingan jaman semono
      Dm             G        C
atiku jembar, jembar koyo segoro

(Interlude)
Am        Em
 sagita, aselole
           F
icik-icik ehem ehem
 Fm      C    Am Em F Fm C
aselole asik..

   Am       Em
mbiyen kowe tresno
        F          C
malas saiki kowe lungo
    Dm
aku mbok tinggal
      G           C  E
malah karo wong liyo
   Am            Em
nyesek roso ning dodoku
          F          C
trenyuh roso ning atiku
      Dm      G          C  C
kok kowe tego ninggalke aku

  F           G
kowe tau ning uripku
  Em          Am
kowe tau ning atiku
     Dm
ra bakal ilang..
     G
ra bakal ilang..

(Chorus)
   C            Em
omonganmu sak wetoro
      Am
marai ati nelongso
          Dm      G            C
nanging senadyan atiku sih tresno
        C           Em
bendino mung ngelus dodo
         Am
kelingan jaman semono
      Dm             G      C
atiku jembar, jembar koyo segoro

   C            Em
omonganmu sak wetoro
      Am
marai ati nelongso
          Dm      G            C
nanging senadyan atiku sih tresno
        C           Em
bendino mung ngelus dodo
         Am
kelingan jaman semono
      Dm             G      C
atiku jembar, jembar koyo segoro
      Dm             G      C
atiku jembar, jembar koyo segoro



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) Gm C F A

 Dm    Am
aku ra nyongko
      Bb        F
bakal ngene akhire
     Gm      
ra kepikiran
     C        F  A
dadi remuk atiku
 Dm   Am
atiku lungkrah
        Bb        F
mergo kahananku bubrah
     Gm
cobo tak eling
  C        F  A
loro ning ati

   Dm       Am
mbiyen kowe tresno
        Bb         F
malas saiki kowe lungo
    Gm
aku mbok tinggal
      C           F  A
malah karo wong liyo
   Dm            Am
nyesek roso ning dodoku
          Bb         F
trenyuh roso ning atiku
      Gm      C          F  F
kok kowe tego ninggalke aku

  Bb          C
kowe tau ning uripku
  Am          Dm
kowe tau ning atiku
     Gm
ra bakal ilang..
     C
ra bakal ilang..

(Chorus)
   F            Am
omonganmu sak wetoro
      Dm
marai ati nelongso
          Gm      C            F
nanging senadyan atiku sih tresno
        F           Am
bendino mung ngelus dodo
         Dm
kelingan jaman semono
      Gm             C        F
atiku jembar, jembar koyo segoro

(Interlude)
Dm        Am
 sagita, aselole
           Bb
icik-icik ehem ehem
 Bbm     F    Dm Am Bb Bbm F
aselole asik..

   Dm       Am
mbiyen kowe tresno
        Bb         F
malas saiki kowe lungo
    Gm
aku mbok tinggal
      C           F  A
malah karo wong liyo
   Dm            Am
nyesek roso ning dodoku
          Bb         F
trenyuh roso ning atiku
      Gm      C          F  F
kok kowe tego ninggalke aku

  Bb          C
kowe tau ning uripku
  Am          Dm
kowe tau ning atiku
     Gm
ra bakal ilang..
     C
ra bakal ilang..

(Chorus)
   F            Am
omonganmu sak wetoro
      Dm
marai ati nelongso
          Gm      C            F
nanging senadyan atiku sih tresno
        F           Am
bendino mung ngelus dodo
         Dm
kelingan jaman semono
      Gm             C      F
atiku jembar, jembar koyo segoro

   F            Am
omonganmu sak wetoro
      Dm
marai ati nelongso
          Gm      C            F
nanging senadyan atiku sih tresno
        F           Am
bendino mung ngelus dodo
         Dm
kelingan jaman semono
      Gm             C      F
atiku jembar, jembar koyo segoro
      Gm             C      F
atiku jembar, jembar koyo segoro
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: