Kunci Gitar Didi Kempot - Suket Teki + Video


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 3

(Intro) C
        F G C G..

             C
aku tak sing ngalah
         C                 G
trimo mundur timbang loro ati
         Dm               G
tak oyak'o wong koe wis lali
            C   G
ora bakal bali..

          C
paribasan awak
                              F
urip kari balung lilo tak lakoni
            C                G
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          C
ra biso digugu..

(Chorus)
                 F
wong salah ora gelem ngaku salah
  G                       C
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  F
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  G                       C
kowe selak golek menangmu dewe
           F              G
tak tandur pari.. jebul tukule
              C    G
malah suket teki..

(Interlude) C G Dm G C G

      C
paribasan awak kari balung
             F
lilo tak lakoni
            C             G
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          C
ra biso digugu..

(Chorus)
                 F
wong salah ora gelem ngaku salah
  G                  C
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  F
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  G                       C
kowe selak golek menangmu dewe
           F              G
tak tandur pari.. jebul tukule
              C
malah suket teki..

(Outro) F G C G C



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) D#
        G# A# D# A#..

             D#
aku tak sing ngalah
         D#                A#
trimo mundur timbang loro ati
         Fm               A#
tak oyak'o wong koe wis lali
            D#  A#
ora bakal bali..

          D#
paribasan awak
                              G#
urip kari balung lilo tak lakoni
            D#               A#
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          D#
ra biso digugu..

(Chorus)
                 G#
wong salah ora gelem ngaku salah
  A#                      D#
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  G#
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  A#                      D#
kowe selak golek menangmu dewe
           G#             A#
tak tandur pari.. jebul tukule
              D#   A#
malah suket teki..

(Interlude) D# A# Fm A# D# A#

      D#
paribasan awak kari balung
             G#
lilo tak lakoni
            D#            A#
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          D#
ra biso digugu..

(Chorus)
                 G#
wong salah ora gelem ngaku salah
  A#                 D#
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  G#
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  A#                      D#
kowe selak golek menangmu dewe
           G#             A#
tak tandur pari.. jebul tukule
              D#
malah suket teki..

(Outro) G# A# D# A# D#

Posted on : by
Advertisement
Related Chords: