Kunci Gitar Didi Kempot - Pom Bensin


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C Em F G C
        C Em F G C G

         C                        Em
saking solo tuku lilin menggok ngiwo
         F          G      C
neng juwiring biyen kowe karo sopo
    A                   Dm
pom bensin daleman sing dadi kenangan
  D                       G
naliko wong loro ngiyup kudanan

            C                       Em
jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali
           F      G            C
tak tak nyono tegane cidro ing janji
 A              Dm
atiku kecilik, aku mbok apusi
     G              C
seprene rasane loro ning ati

(Intro) Dm G C Am
        Dm G C

(Chorus)
Em          Am
rasane koyo loncat nyowo iki
   F            G         C
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Em            Am
rasane pengen njerit batin iki
        F      G         C     G
koyo ngene rasane wong diapusi

(Intro) C Em F G C
        C Em F G C G

         C                        Em
saking solo tuku lilin menggok ngiwo
         F          G      C
neng juwiring biyen kowe karo sopo
    A                   Dm
pom bensin daleman sing dadi kenangan
  D                       G
naliko wong loro ngiyup kudanan

            C                       Em
jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali
           F      G            C
tak tak nyono tegane cidro ing janji
 A              Dm
atiku kecilik, aku mbok apusi
     G              C
seprene rasane loro ning ati

(Intro) Dm G C Am
        Dm G C

(Chorus)
Em          Am
rasane koyo loncat nyowo iki
   F            G         C
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Em            Am
rasane pengen njerit batin iki
        F      G         C
koyo ngene rasane wong diapusi

Em          Am
rasane koyo loncat nyowo iki
   F            G         C
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Em            Am
rasane pengen njerit batin iki
        F      G         C
koyo ngene rasane wong diapusi
        F         G      C
koyo ngene rasane wong dilarani





(Intro) A# Dm D# F A#
        A# Dm D# F A# F

         A#                       Dm
saking solo tuku lilin menggok ngiwo
         D#         F      A#
neng juwiring biyen kowe karo sopo
    G                   Cm
pom bensin daleman sing dadi kenangan
  C                       F
naliko wong loro ngiyup kudanan

            A#                      Dm
jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali
           D#     F            A#
tak tak nyono tegane cidro ing janji
 G              Cm
atiku kecilik, aku mbok apusi
     F              A#
seprene rasane loro ning ati

(Intro) Cm F A# Gm
        Cm F A#

(Chorus)
Dm          Gm
rasane koyo loncat nyowo iki
   D#           F         A#
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Dm            Gm
rasane pengen njerit batin iki
        D#     F         A#    F
koyo ngene rasane wong diapusi

(Intro) A# Dm D# F A#
        A# Dm D# F A# F

         A#                       Dm
saking solo tuku lilin menggok ngiwo
         D#         F      A#
neng juwiring biyen kowe karo sopo
    G                   Cm
pom bensin daleman sing dadi kenangan
  C                       F
naliko wong loro ngiyup kudanan

            A#                      Dm
jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali
           D#     F            A#
tak tak nyono tegane cidro ing janji
 G              Cm
atiku kecilik, aku mbok apusi
     F              A#
seprene rasane loro ning ati

(Intro) Cm F A# Gm
        Cm F A#

(Chorus)
Dm          Gm
rasane koyo loncat nyowo iki
   D#           F         A#
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Dm            Gm
rasane pengen njerit batin iki
        D#     F         A#
koyo ngene rasane wong diapusi

Dm          Gm
rasane koyo loncat nyowo iki
   D#           F         A#
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Dm            Gm
rasane pengen njerit batin iki
        D#     F         A#
koyo ngene rasane wong diapusi
        D#        F      A#
koyo ngene rasane wong dilarani
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: