Kunci Gitar Didi Kempot - Piring Pecah


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) G D C G
        C D D G G

G            D
Gek opo to salahku
C         G
dosa opo awakku
Am               Bm
Kebangeten tenan nasibku
  C                 D
Koyo alun ing ombak ing banyu

G            D
Loro atiku.. iki
C              G
perih kaya mengkene
Am                Bm
Kowe lungo ninggalke siso
  C         D        G       D
siso tresno sing ono dadaku..

(Chorus)
        G         C     G
Banyu mili miline ono samudro
     A                 D
Kowe seneng aku sing keloro-loro
      G        C      G
Manuk wae isih duwe roso tresno
      A                D
Eling anak bojo sing ditinggal lungo

C                G
Piring pecah paribasane
      D              G
Omah-omah ora ono tentreme..

(Interlude) C  Bm  A  D
            C  Bm  A D G D

G            D
Loro atiku.. iki
C              G
perih kaya mengkene
Am                Bm
Kowe lungo ninggalke siso
  C         D        G       D
siso tresno sing ono dadaku..

(Chorus)
        G         C     G
Banyu mili miline ono samudro
     A                 D
Kowe seneng aku sing keloro-loro
      G        C      G
Manuk wae isih duwe roso tresno
      A                D
Eling anak bojo sing ditinggal lungo

C                G
Piring pecah paribasane
     D               G
Omah-omah ora ono tentreme..

C                G
Piring pecah paribasane
     D               C     Cm  G
Omah-omah ora ono tentreme..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: