Kunci Gitar Didi Kempot - Penyiar Radio


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C Dm G C G
        C Dm G C G

     C                   Dm
Suaramu pancen penak dirungoke
       G                   C        G
Gawe seneng uwong sing podo mirengke
     C               Dm
Suaramu ora biso dilalekke
  G                     C      G
Senajan aku mung krungu suarane

(Chorus)
        C                 Dm
Penyiar radio aku matur nuwun karo kowe
   G                   C       G
Suaramu kuwi pancen nyenengake
        C                Dm
Penyiar radio aku sabendino ngrungoake
   F        G          C     G
Suaramu ora biso.. dilaleake..

(Interlude) C  Em  Am  Gm C F
            G Em Am Dm G C G

     C                      Dm
Suaramu.. pancen penak, dirungoke
       G                   C         G
Gawe seneng uwong sing podo mirengke
     C               Dm
Suaramu ora biso dilalekke
  G                     C       G
Senajan aku mung krungu suarane

(Chorus)
        C                 Dm
Penyiar radio aku matur nuwun karo kowe
   G                   C       G
Suaramu kuwi pancen nyenengake..
        C                Dm
Penyiar radio aku sabendino ngrungoake
   F        G          C     G
Suaramu ora biso.. dilaleake..

        C                 Dm
Penyiar radio aku matur nuwun karo kowe
   G                   C       G
Suaramu kuwi pancen nyenengake..
        C                Dm
Penyiar radio aku sabendino ngrungoake
   F        G          C
Suaramu ora biso.. dilaleake..
   F        G          C
Suaramu ora biso.. dilaleake..

(Outro) C Dm G C  C
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: