Kunci Gitar Didi Kempot - Pantai Klayar


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C Em F G
        C Em F G

C         Em
 Tulung sawangen..
          F
sawangen aku..
        G
Sing nandang rindu..
C              Em
 Oh tulung muliho..
            F
Senadyan sedelo
Dm  G
aku wis lilo..

Am        Em
 Samar.. ati iki samar
        F
Yen nganti koe lali
        G
Janjimu ning pantai klayar
Am              Em
Samar ati iki samar..
        F        Dm
Yen nganti koe tego
        G                 
ninggal aku ganti pacar..
  C Em F G C
ouwo..

    C       Em     Am
Sedelo wae aku ora biso..
       F                G
Adoh koe nengopo ninggalke lungo
    C          Em     Am
Sekedep netro aku ora lilo
         F
Yen kowe nganti gandeng
     G             C
karo wong liyo.. ouwo..

(Interlude) Am Em Dm G C
            Dm Em F D G

C         Em
 Tulung sawangen..
          F
sawangen aku..
        G
Sing nandang rindu..
C              Em
 Oh tulung muliho..
            F
Senadyan sedelo
Dm  G
aku wis lilo

Am        Em
 Samar.. ati iki samar
        F
Yen nganti koe lali
        G
Janjimu ning pantai klayar
Am              Em
Samar ati iki samar..
        F        Dm
Yen nganti koe tego
        G                   C
ninggal aku ganti pacar.. ouwo..

(Intro) C Em F G C

    C       Em     Am
Sedelo wae aku ora biso
       F                G
Adoh koe nengopo ninggalke lungo
    C          Em     Am
Sekedep netro aku ora lilo
         F
Yen kowe nganti gandeng
     G
karo wong liyo..

    C        Em         Am
Birune segoro kutho pacitan
           F
Nyimpen janjimu
             G
seprene ra biso ilang
    C        Em         Am
Birune segoro kutho pacitan
          F
Pantai klayar sing nyimpen
      G           C      C
sewu kenangan.. ouwo.. ouwo..





(Intro) F# A#m B C#
        F# A#m B C#

F#        A#m
 Tulung sawangen..
          B
sawangen aku..
        C#
Sing nandang rindu..
F#             A#m
 Oh tulung muliho..
            B
Senadyan sedelo
G#m C#
aku wis lilo

D#m       A#m
 Samar.. ati iki samar
        B
Yen nganti kowe lali
        C#
Janjimu ning pantai klayar
D#m             A#m
Samar ati iki samar..
        B         G#m
Yen nganti kowe tego
        C#                  F#
ninggal aku ganti pacar.. ouwo..

(Intro) F# A#m B C# F#

    F#      A#m    D#m
Sedelo wae aku ora biso
       B                 C#
Adoh kowe nengopo ninggalke lungo
    F#         A#m    D#m
Sekedep netro aku ora lilo
         B
Yen kowe nganti gandeng
     C#            F#
karo wong liyo.. ouwo..

(Interlude) D#m A#m G#m C# F#
            G#m A#m B G# C#

F#        A#m
 Tulung sawangen..
          B
sawangen aku..
        C#
Sing nandang rindu..
F#             A#m
 Oh tulung muliho..
            B
Senadyan sedelo
G#m C#
aku wis lilo

D#m       A#m
 Samar.. ati iki samar
        B
Yen nganti kowe lali
        C#
Janjimu ning pantai klayar
D#m             A#m
Samar ati iki samar..
        B         G#m
Yen nganti kowe tego
        C#                  F#
ninggal aku ganti pacar.. ouwo..

(Intro) F# A#m B C# F#

    F#      A#m    D#m
Sedelo wae aku ora biso
       B                 C#
Adoh kowe nengopo ninggalke lungo
    F#         A#m    D#m
Sekedep netro aku ora lilo
         B
Yen kowe nganti gandeng
     C#
karo wong liyo..

    F#       A#m        D#m
Birune segoro kutho pacitan
           B
Nyimpen janjimu
             C#
seprene ra biso ilang
    F#       A#m        D#m
Birune segoro kutho pacitan
          B
Pantai klayar sing nyimpen
      C#          F#     F#
sewu kenangan.. ouwo.. ouwo..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: