Kunci Gitar Didi Kempot - Ojo Lungo (Sewu Loro)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) G Bm C D

G
 Durung lego
  Em
roso jroning dodo
C
 Durung mari
       D
rasane kangenku

G
 Lagi pethuk
    Em
sak kedepan moto
C
 Isih durung
         D
biso kanggo tombo..

Em     C     D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
    G         Em
ninggal aku meneh
C     G
Yen lungo..
     D     (G)
gowo sisan atiku..

(Intro) G Am Bm C G  G-G

(Chorus)
Bm
 Ra biso..
 C
aku ora biso..
D                 G
 Ngapusi.. rasane ati..
Em
 Bola bali
        Am
wis tak lale'ke..
D                   G   C-D-G
 Malah tansah eling wae..

        G-G
Sak umpomo..
  Em
kowe mangerteni
C
 Sewu loro
        D
klumpuk dadi siji..

G
 Pirang taun
     Em
nggonku nutup ati
C
 Mung tekamu
        D
sing tansah tak anti

Em     C     D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
    G         Em
ninggal aku meneh
C     G
Yen lungo..
     D     (G)
gowo sisan atiku..

(Intro) G Am Bm C G  G-G

(Chorus)
Bm
 Ra biso..
 C
aku ora biso..
D                 G
 Ngapusi.. rasane ati..
Em
 Bola bali
        Am
wis tak lale'ke..
D                G       C-D-G
 Malah tansah eling wae..

        G-G
Sak umpomo..
  Em
kowe mangerteni
C
 Sewu loro
        D
klumpuk dadi siji..

G
 Pirang taun
     Em
nggonku nutup ati
C
 Mung tekamu
        D
sing tansah tak anti

Em     C     D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
    G         Em
ninggal aku meneh
C     G
Yen lungo..
     D        G    D G
gowo sisan atiku..
C     G
Yen lungo..
     D          G
gowo sisan.. atiku..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: