Kunci Gitar Didi Kempot - Lelakon


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C Em Dm G

C             G/B
 Tak rewangi urip koyo ngene
Dm                G
 Ngempet mangan lali ngombe..
C               G/B
 Sakbendino aku mung eling kowe
Dm          G
 Kok tego tegane..

   Am    F          F       C  G/B
Ngapusi awakku, Nglarani atiku..
    Am    F       D/F#    G
Gek opo salahku, opo to dosaku..

(Chorus)
       C
Oh lelakon..
 F                 Em
Uripku kok koyo ngene..
  Dm                 Em
Wiwit cilik nganti gede,
  F        Dm    G
Rekoso ora ono entek'e..

       C
Oh lelakon..
    F                Em
Gek nganti kapan pupuse..
    Dm               Em
Gek nganti kapan pupute
 F           Dm       G
Uripku kok terus koyo ngene
       C
Oh lelakon..

(Interlude) Am G C G/B Am F G C
            Am G E Am F G C G

C             G/B
 Tak rewangi urip koyo ngene
Dm                G
 Ngempet mangan lali ngombe..
C               G/B
 Sakbendino aku mung eling kowe
Dm          G
 Kok tego tegane..

   Am    F          F       C  G/B
Ngapusi awakku, Nglarani atiku..
    Am    F       D/F#    G
Gek opo salahku, opo to dosaku..

(Chorus)
       C
Oh lelakon..
 F                 Em
Uripku kok koyo ngene..
  Dm                 Em
Wiwit cilik nganti gede,
  F        Dm    G
Rekoso ora ono entek'e..

       C
Oh lelakon..
    F                Em
Gek nganti kapan pupuse..
    Dm               Em
Gek nganti kapan pupute
 F           Dm       G
Uripku kok terus koyo ngene

       C
Oh lelakon..
 F                 Em
Uripku kok koyo ngene..
  Dm                 Em
Wiwit cilik nganti gede,
  F        Dm    G
Rekoso ora ono entek'e..

       C
Oh lelakon..
    F                Em
Gek nganti kapan pupuse..
    Dm               Em
Gek nganti kapan pupute
 F           Dm       G
Uripku kok terus koyo ngene
       C
Oh lelakon..

(Outro) C
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: